Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 29 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

iPhone Lite gaat mogelijk iPhone 5c heten

Er is al veel geschreven over de geruchtmakende goedkopere iPhone die Apple mogelijk wel of mogelijk niet zal uitbrengen. In het geruchtencircuit zijn al veel namen voorbij gekomen: Budget iPhone, iPhone Lite, plastic iPhone. Foto’s die dit weekend in China opdoken, wijzen op de naam iPhone 5c.

Op de foto is een bak met pastic verpakkingsmateriaal te zien. Dit materiaal is net als de vermeende iPhone Lite van plastic. Op de plastic doosjes staat het Apple-logo en de naam ‘iPhone 5c’.

De foto lekte uit via het Chinese forum van WeiPhone, op dit forum werden al eerder foto’s geplaatst die uit de productielijn van de iPhone 5c zouden komen. De C zou kunnen staan voor color, de goedkopere iPhone verschijnt volgens eerdere geruchten in verschillende kleuren.

De goedkopere iPhone werd voorheen ‘iPhone lite’ en ‘Budget-iPhone’ genoemd. De telefoon zal naar verwachting echter niet budget zijn. Volgens diverse analisten doet Apple er het best aan het toestel een midrange prijs te geven, zo rond de $350. Eerder dit jaar ontkende Apple bij monde van Phil Schiller nog het bestaan van een budget-iPhone, de echtheid van deze en eerdere lekken is niet te verifiëren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone Lite gaat mogelijk iPhone 5c heten
Sluiten