Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

iCloud beta met iWork verder open

Tijdens de WWDC van dit jaar kondigde Apple iWork voor iCloud aan. Pages, Keynote en Numbers krijgen een gratis webbased versie die op Windows en Mac te gebruiken is. Deze herfst zal de dienst zijn deuren als als publieke beta openen.

Vlak na WWDC konden ontwikkelaars met een betaald ontwikkelaarsaccount ($99/jaar) de beta testen. Sinds vandaag is de beta ook open voor ontwikkelaars met een gratis ontwikkelaarsaccount. Met zo’n account is het niet mogelijk apps in de iTunes of AppStore te zetten en kan normaliter geen beta-software gebruikt worden. Er lijkt een uitzondering gemaakt voor iWork in iCloud.

Geregistreerde ontwikkelaars hebben een uitnodiging tot testen ontvangen.

Een gratis ontwikkelaarsaccount is vereist om bijvoorbeeld Xcode te downloaden of technische documentatie in te zien. Als je dit al eens gedaan hebt is de kans groot dat je meteen toegang hebt tot http://beta.icloud.com. Wel nieuwsgierig, maar geen ontwikkelaarsaccount? Maak er gratis een aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCloud beta met iWork verder open
Sluiten