Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 30 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

Video’s terugkijken in GoPro-app na update

Luxaflex, Maggi en Jeep. Ze lijken niets met elkaar te hebben, maar schijn bedriegt. Het zijn stuk voor stuk soortnamen, oftewel, productnamen die zo bekend zijn dat gelijksoortige producten van andere merken hetzelfde genoemd worden door consumenten. Dat lot (of die eer) ondergaat ook GoPro. Voor veel mensen is dit merk een synoniem voor kleine schokvaste en waterdichte cameraatjes waarmee amateurs en professionals actieshots maken.

De nieuwste generatie GoPro-camera’s kan via WiFi direct worden aangestuurd met een app. Zo kunnen instellingen worden aangepast, wordt een preview van het beeld gestreamd én kunnen opnames gestart en gestopt worden. Slechts één optie ontbrak tot nu toe. Opgenomen beelden konden niet direct worden teruggekeken op een iDevice, tot vandaag.

De vandaag uitgekomen 2.0-versie van de GoPro-app maakt het mogelijk om foto’s of video’s direct van je GoPro-camera te streamen naar je iPhone, iPod touch of iPad. Ook kun je ze kopiëren naar je iDevice of ze delen via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Instagram. Tot slot is het mogelijk om materiaal van de GoPro’s micro-sd-kaart te verwijderen.

 

De nieuwe GoPro-app werkt in combinatie met alle HERO 3-camera’s én HERO 2-camera’s met het optionele WiFi-backpac. Om gebruik te maken van de nieuwe functies dien je wel de firmware van de camera te updaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video’s terugkijken in GoPro-app na update
Sluiten