Video’s terugkijken in GoPro-app na update

Door: Koen van Tongeren - 10 reacties

Luxaflex, Maggi en Jeep. Ze lijken niets met elkaar te hebben, maar schijn bedriegt. Het zijn stuk voor stuk soortnamen, oftewel, productnamen die zo bekend zijn dat gelijksoortige producten van andere merken hetzelfde genoemd worden door consumenten. Dat lot (of die eer) ondergaat ook GoPro. Voor veel mensen is dit merk een synoniem voor kleine schokvaste en waterdichte cameraatjes waarmee amateurs en professionals actieshots maken.

De nieuwste generatie GoPro-camera’s kan via WiFi direct worden aangestuurd met een app. Zo kunnen instellingen worden aangepast, wordt een preview van het beeld gestreamd én kunnen opnames gestart en gestopt worden. Slechts één optie ontbrak tot nu toe. Opgenomen beelden konden niet direct worden teruggekeken op een iDevice, tot vandaag.

De vandaag uitgekomen 2.0-versie van de GoPro-app maakt het mogelijk om foto’s of video’s direct van je GoPro-camera te streamen naar je iPhone, iPod touch of iPad. Ook kun je ze kopiëren naar je iDevice of ze delen via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Instagram. Tot slot is het mogelijk om materiaal van de GoPro’s micro-sd-kaart te verwijderen.

gopro

 

De nieuwe GoPro-app werkt in combinatie met alle HERO 3-camera’s én HERO 2-camera’s met het optionele WiFi-backpac. Om gebruik te maken van de nieuwe functies dien je wel de firmware van de camera te updaten.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  dsdevries

  Ik stopte met lezen na de eerste regel. Maggi heet Maggi omdat het van de Maggiplant gemaakt wordt. Dit maakt de rest van je betoog zeer ongeloofwaardig.

 • Profielfoto
  1984

  De vandaag uitgekomen 2.0-versie van de GoPro-app maakt het mogelijk om foto’s of video’s direct van je GoPro-camera te streamen naar je iPhone, iPod touch of iPad.

  Wat is nu het verschil met die app van een jaar geleden…..?


  http://www.onemorething.nl/community/topic/zijn-er-motorrijders-op-onemorethingnl/page/20

  Ik stopte met lezen na de eerste regel. Maggi heet

  Ze worden ook wel “Action Cam” genoemd, en je kunt het zo gek niet bedenken waarvoor je deze Action Cam’s kunt gebruiken

 • Profielfoto
  VraagjeMacP

  @dsdevries

  Jouw reactie maakt jouw vorige en komende reacties nogal ongeloofwaardig..

  Maggi heeft namelijk zijn naam te danken aan zijn oprichter Julius Maggi. Sterker nog: de maggiplant is niet eens verwerkt in Maggi.

 • Profielfoto
  Airswing

  Er zijn inderdaad een hoop wijsneuzen die reageren. Je hoeft maar een spelfout te maken en de hel breekt los.

 • Profielfoto
  /dev/enschede

  In een van de laatste podcasts van OMT Cafe werd een verhaal verteld van iemand die bij hoog en bij laag volhield dat een apparaat een iPad was, terwijl er duidelijk Samsung op stond.
  Dat komt omdat de naam iPad ook steeds meer een soortnaam begint te worden.

 • Profielfoto
  Gans

  Spa, asperine… Betere voorbeelden dan Maggi.
  Anyway… Wel tof. Kun je ze dan weer van je iDevice doorzetten naar e Appletv met AirPlay? Hoeveel latency gaat dit geven;-)

 • Profielfoto
  IOS dude

  Inderdaat geweldig!!
  Alleen spijtig dat ik net de ipad camera connection kit heb gekocht hiervoor..

 • Profielfoto
  IOS dude

  Foei,foei,foei, inderdaad natuurlijk:)

 • Profielfoto
  Alles-apple

  Hehe eindelijk. Zat al langer te wachten op deze update.

 • Profielfoto
  aukem

  godverdomme mooi spul zeg ik je…