Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 juli 2013

Glazen Mac Pro = Awesome

Nederlandse ontwerper Martin Hajek heeft de nieuwe Mac Pro in een glazen jasje gestoken. Dat ziet er awesome uit. Hajek is aardig losgegaan op Apple’s nieuwe krachtpatser en heeft ook een zilveren en gekleurde variant gemaakt.

Erg praktisch is een glazen Mac Pro niet. Glas is een prima isolator, wat zou betekenen dat alle warmte in het omhulsel blijft hangen. Een ander probleem is de unified thermal core, deze trekt waarschijnlijk een flinke hoeveelheid stof aan. Hierdoor zal na enige tijd niets meer door het glas te zien zijn.

De zelfbenoemde @deplaatjesmaker heeft ook een zilveren en gekleurde variant gemaakt die we met een knipoog Budget Mac Pro dopen.

Momenteel werken de ingenieurs bij Apple hard aan het realiseren van de Mac Pro. De nieuwe krachtpatser zal eind dit jaar verkrijgbaar zijn en volledig samengesteld worden in de Verenigde Staten.

Meer renders zijn te bekijken op de website van Hajek.

Reageer op artikel:
Glazen Mac Pro = Awesome
Sluiten