Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 30 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

‘Foxconn neemt 90.000 werknemers aan voor productie iPhone 5S’

Met nog enkele maanden te gaan tot de jaarlijkse lancering van een nieuw model iPhone, waarschijnlijk de 5S, voert Foxconn de productie op. Volgens berichten uit Taiwan neemt het bedrijf bij de fabriek in Shenzhen in hoog tempo nieuwe medewerkers aan om te werken aan de iPhone 5S.

De lancering van een nieuwe iPhone zorgt altijd voor meer vraag dan aanbod, hierdoor is het nodig om de fabrieken op vol tempo laten draaien. Volgens bronnen van de Taiwanese krant Focus Taiwan is het testen van het productieproces volledig voltooid en gaat Foxconn beginnen met de massaproductie van de iPhone 5S.

Arbeiders staan voor de Foxconn-fabriek in de rij.

Foxconn maakt niet alleen in Shenzhen Apple-producten, ook in andere Chinese steden als Zhengzhou, Taiyuan en Chengdu staan fabrieken waar iPhones en iPads van de lopende band komen rollen. Het is onduidelijk of ook in deze andere fabrieken personeel aangenomen wordt.

De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5 die vorig jaar geïntroduceerd werd. Waarschijnlijk zal de 5S in september of oktober gelanceerd worden. Volgens de laatste geruchten krijgt de nieuwe iPhone een dubbele LED-fliter, een snellere processor en mogelijk een vingerafdruk-scanner.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Foxconn neemt 90.000 werknemers aan voor productie iPhone 5S’
Sluiten