Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 juli 2013

Filmpje toont geassembleerde ‘iPhone Lite’

Als we de geruchten moeten geloven is Apple zo goed als klaar met het ontwerp van zijn eerste iPhone Lite die voor een midrange prijs verkocht zal worden. Een fimpje dat afgelopen weekend op het internet verscheen toont een deels geassembleerde iPhone Lite.

Analisten, reporters en lekken buitelen over elkaar heen met voorspellingen en onthullingen. Techdy legde de hand op gelekte onderdelen en assembleerde deze tot de geruchtmakende iPhone Lite. Vervolgens is er een video in Apple-stijl gemaakt. Het lijkt geen render te zijn. 
[jwplayer player=”1″ mediaid=”2572888″]

Volgens Techdy voelt het plastic van de iPhone Lite niet aan als goedkoop Samsung-achtig plastic. Het voelt zelfs stevig aan.

PR-stunt?
Het is lastig te beoordelen of dit ‘the real deal’ is. Techdy is een fabrikant van accessoires voor smartphones, het zou voor een bedrijf dat accessoires maakt relatief eenvoudig zijn om aan de hand van de gelekte foto’s een case te maken.

Android-kloon
Techdy blijkt een kloon van de vermeende budget-iPhone gemaakt te hebben. Het vermeende ontwerp is nagemaakt, de Apple-logo’s verwijderd en Android op de telefoon gezet. Het filmpje eindigde met een schaamteloze commercials voor de Android-kloon, dit hebben we eraf geknipt.

Nog dit jaar?
Het is mogelijk dat Apple de budget-iPhone nog deze herfst samen met de iPhone 5S zal aankondigen. De iPhone Lite zal een 4-inch scherm hebben en naar verwachting $350 kosten. Tim Cook beloofde tijdens een geheime bijeenkomst recent al ‘een leger aan nieuwe producten’.

De iPhone Lite is mogelijk gelekt en al nagemaakt. Apple zal blij zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Filmpje toont geassembleerde ‘iPhone Lite’
Sluiten