Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 juli 2013

Felgekleurde ‘budget-iPhone’ verschijnt op gelekte foto’s

Er zijn nieuwe foto’s van wat de geruchtmakende budget-iPhone zou moeten zijn gelekt. Op de foto’s is een iPhone te zien die even kleurrijk is als een regenboog, of een schaal skittles. Volgens microblogger 7Mob komt de budget-iPhone in 6 kleuren: geel, blauw, roze, wit, groen en zwart.

De blogger claimt dat een ‘goede vriend van een vriend’ de foto’s bij een fabriek in Foxconn heeft genomen. Apple laat de meeste iPhones maken in de Foxconn-fabrieken in China. De vereemde budget-iPhone lijkt een enkele LED-flitser, camera en microfoon aan de achterkant van het apparaat te hebben. Het Apple-logo staat op de gebruikelijke plaats, een serienummer ontbreekt.

groen
Groene variant van de vermeende budget-iPhone.

De kleuren komen op ons niet erg des Apple’s over. Het zijn compleet andere kleuren dan de kleuren waar de iPod touch in uitgevoerd is. Het zou voor de hand liggen dat Apple voor een budget-iPhone kies voor hetzelfde kleurenpallet als dat van de iPod touch.

Drie felgekleurde modellen.

De franse website Nowhereelse legde de foto’s van een gelekt moederbordje dat voor een nieuwe generatie iPhones zou zijn naast de vandaag gelekte cases. De bevestigingspunten blijken precies overeen te komen.

De bevestigingspunten komen overeen met die van een moederbord dat voor een volgende iPhone zou zijn.

De behuizing is verder even groot als de huidige iPhone 5, dit is in lijn met eerder uitgelekte schetsen van een budget-iPhone met een 4-inch scherm. De behuizing lijkt van plastic.

Niet zo budget
Tot nu toe noemden wij de vermeende goedkopere iPhone altijd ‘budget-iPhone’. De telefoon zal naar verwachting echter niet heel erg budget zijn. Analisten verwachten dat het toestel een midrange prijs zal krijgen, zo rond de $350. Daarom is ‘iPhone light’ een betere naam.

Eerder dit jaar ontkende Apple bij monde van Phil Schiller nog het bestaan van een budget-iPhone. De echtheid van bovenstaande foto’s is niet te verifiëren.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Felgekleurde ‘budget-iPhone’ verschijnt op gelekte foto’s
Sluiten