Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 13 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

Dief steelt iPhone, laat Samsung achter

Herinner jij je het nog? Je eerste iPhone. Ongetwijfeld was je dolenthousiast toen je de telefoon eenmaal in je handen had. Een man uit Springfield, Virginia in de VS was ook erg blij toen hij een iPhone in zijn handen had. Zo blij dat hij zijn Samsung Galaxy spontaan liet liggen.

Jammer alleen dat de man de iPhone niet gekocht, maar gestolen had. De Washington Post meldt in een opmerkelijk bericht dat de man een vitrine ramde om er iPhones uit te stelen, maar zo dom was om zijn Samsung Galaxy achter te laten in de kapotte uitstalkast. Aan de hand van zijn oude telefoon kon de politie de man opsporen en arresteren.

De rover bleek een 25-jarige man uit Remington, Virginia. De combinatie van camerabeelden van de lokale telefoonwinkel waar hij de iPhones had gestolen en en gegevens die op de achtergelaten telefoon stonden, werden hem fataal.

Natuurlijk moedigen wij iedere vorm van het inruilen van een Galaxy voor een iPhone aan, maar dan wel op een eerlijke manier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dief steelt iPhone, laat Samsung achter
Sluiten