Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 juli 2013

Boedel iCentre Uitgeest onder de hamer

Op zoek naar een leuk Apple-koopje? Dan is het misschien interessant om de veiling van de failliete boedel van iCentre Uitgeest in de gaten te houden. De vestiging en tevens hoofdkantoor in Uitgeest werd niet overgenomen door BAS Group, daarom wordt de boedel binnenkort aangeboden in een faillissementsveiling.

In opdracht van curator dhr. mr. drs. R. Mulder van Pot Jonker Seunke Advocaten N.V in Haarlem gaan vanaf vrijdag 16 augustus 2013 om 17:00 uur diverse Macbooks, iMacs, iPhones, iPads, iPods, sleeves, cases, headphones, audioapparatuur, accessoires, etc onder de hamer in twee online veilingen op BVA Auctions.

In veilingen zijn vaak producten voor een leuke prijs op de kop te tikken. Gezien het hier echter een online veiling betreft, en Apple-producten erg populair zijn, is het niet te verwachten dat iPads met honderden euro’s korting weg gaan. Enkele tientjes voordeliger moet wel lukken, zeker bij accessoires.

iCentre werd in juni failliet verklaard door de rechtbank in Haarlem. De keten verkeerde al enige tijd in financiële problemen. Enkele dagen na het faillietsement nam Dixons (BAS Group) een groot deel van de winkels over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boedel iCentre Uitgeest onder de hamer
Sluiten