Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 25 juli 2013

Ashton Kutcher nam Steve Jobs voor lief

Nog een paar weken en Jobs, de film over het leven van Steve Jobs, gaat in premiere in de Verenigde Staten (en één week later in Nederland). Dat betekent dat hoofdrolspeler Ashton Kutcher aan zijn verplichte gang langs de Amerikaanse talkshows begonnen is om de film te promoten.

http://www.youtube.com/watch?v=ZvqIwUperU0&feature=player_embedded

Gisterenavond schoof hij aan bij Jay Leno in de Tonight Show. Daar vertelde Ashton hoe hij Steve Jobs had kunnen ontmoeten, dat niet gedaan heeft en er tot op de dag van vandaag spijt van heeft.

Een half jaar voordat Steve Jobs overleed had Kutcher de kans om hem te ontmoeten. Hij had het echter te druk met werken. Achteraf heeft hij veel spijt dat hij geen plekje in z’n agenda vrij heeft gemaakt voor ‘de Da Vinci van deze tijd’, zo vertelt hij aan Leno. Toen hij het nieuws van Steve’s overlijden hoorde realiseerde Kutcher plotseling hoezeer hij Steve’s creaties die hij dagelijks gebruikte (zijn Mac en zijn iPhone) als vanzelfsprekend had gezien. Om de nalatenschap van Steve Jobs tastbaar te maken voor een groot publiek besloot hij daarom mee te werken aan de film.

Jobs komt 16 augustus in de bioscoop. Eén week later, op 24 augustus is de Nederlandse premiere.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ashton Kutcher nam Steve Jobs voor lief
Sluiten