Ashton Kutcher nam Steve Jobs voor lief

Koen van Tongeren op 25 juli 2013 7 reacties Laatste door Bento

Nog een paar weken en Jobs, de film over het leven van Steve Jobs, gaat in premiere in de Verenigde Staten (en één week later in Nederland). Dat betekent dat hoofdrolspeler Ashton Kutcher aan zijn verplichte gang langs de Amerikaanse talkshows begonnen is om de film te promoten.

http://www.youtube.com/watch?v=ZvqIwUperU0&feature=player_embedded

Gisterenavond schoof hij aan bij Jay Leno in de Tonight Show. Daar vertelde Ashton hoe hij Steve Jobs had kunnen ontmoeten, dat niet gedaan heeft en er tot op de dag van vandaag spijt van heeft.

Een half jaar voordat Steve Jobs overleed had Kutcher de kans om hem te ontmoeten. Hij had het echter te druk met werken. Achteraf heeft hij veel spijt dat hij geen plekje in z’n agenda vrij heeft gemaakt voor ‘de Da Vinci van deze tijd’, zo vertelt hij aan Leno. Toen hij het nieuws van Steve’s overlijden hoorde realiseerde Kutcher plotseling hoezeer hij Steve’s creaties die hij dagelijks gebruikte (zijn Mac en zijn iPhone) als vanzelfsprekend had gezien. Om de nalatenschap van Steve Jobs tastbaar te maken voor een groot publiek besloot hij daarom mee te werken aan de film.

Jobs komt 16 augustus in de bioscoop. Eén week later, op 24 augustus is de Nederlandse premiere.

Koen van Tongeren is mede-oprichter van One More Thing. Daarnaast is hij zelfstandig filmmaker en is hij te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Lees meer artikelen van Koen.

En nu?

7 reacties

Profielfoto

BDM STUDIOS op 25 juli 2013

Geen tijd is ook prioriteit! Stupid AH!

Profielfoto

BartFolkers op 25 juli 2013

In welke bioscopen gaat de film draaien?

Profielfoto

Niels op 25 juli 2013

Waar kan je het volledige interview bekijken?

Profielfoto

THX-1138 op 26 juli 2013

Z’n verhaal moet eigenlijk zijn: “Ik kon mede door de crisis écht geen werk meer vinden. Van ellende ben ik toen toch maar die Jobs-film gaan doen.” Het zwamverhaal dat hij nu afsteekt, komt wel erg bedacht over.

Profielfoto

Jelle op 26 juli 2013

Asthon Kutcher was ook bij The Verge. Daar gaf Joshua Topolsky hem wat meer te ruimte en was het meer een ongedwongen interview en ging hij meer de diepte in dan bij Leno.

http://www.theverge.com/2013/7/25/4555844/on-the-verge-ashton-kutcher-steve-jobs-small-empires

Profielfoto

Bento op 26 juli 2013

Is Ashton Kutcher dood?!?!?!?

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?