Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 juli 2013

Architectuurjaarboek nu ook als iBook

Als architect klim ik even de pen voor al mijn OMT frequenterende vakgenoten. Er is namelijk Apple-gerelateerd nieuws over ons vakgebied. Het ultieme koffietafelboek is er dit jaar voor het eerst ook als iBook: Het Architectuur in Nederland Jaarboek 2012/2013.

In het jaarboek worden dertig voor de tijdgeest betekenisvolle bouwprojecten die recent zijn opgeleverd in vijf categorieën gedocumenteerd: in tekst aangevuld met specificaties, in plattegronden, doorsnedes en aanzichten en met mooie foto’s.

Het feit dat je niet meer fysiek met een zwaar boek kunt patsen naar vrienden en familie wordt gecompenseerd doordat je naast de inhoud van het 286 pagina’s tellende papieren boek ook extra grote foto’s en pinchable plattegronden en doorsneden krijgt. De layout van het boek is aangepast aan de iPad, waardoor het niveau van een PDF-versie van een boek ruimschoots wordt ontstegen.

Het Het Architectuur in Nederland Jaarboek 2012/2013 wordt uitgegeven door NAi010 Publishers en is in de iBook Store te koop voor € 19,99 in een Nederlandse en Engelstalige uitvoering. De koffietafel-editie verlaat voor € 39,50 de toonbank.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Architectuurjaarboek nu ook als iBook
Sluiten