Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 18 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

‘Apple wil LG-panelen gebruiken voor iTV’

De geruchten over een televisietoestel van Apple wakkeren weer aan. Nadat Apple deze week volgens geruchten al interesse toonde in Kinect-maker PrimeSense, claimen bronnen van de matig betrouwbare site DigiTimes nu dat Apple met LG in onderhandeling is over schermpanelen om in de iTV te gebruiken.

Het zou gaan om Ultra HD TV panelen van 55- en 65-inch die een 4k-resolutie kunnen weergeven. Het bedrijf uit Cupertino is volgens de bronnen van Digitimes nog wel bezig met het testen van de techniek. Er is nog geen concrete order geplaatst. Sharp zou ook in de race zijn om panelen gaan leveren.

De geruchten die vandaag naar buiten kwamen zijn in lijn met eerdere geruchten die ook spreken van een Ultra HD-scherm dat door LG gemaakt zal worden. iTV is een werknaam die in het geruchtencircuit gebruikt wordt voor een compleet televisietoestel dat door Apple gemaakt wordt. Apple heeft momenteel al een Apple TV, dit is echter een settopbox die op bestaande schermen aangesloten moet worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple wil LG-panelen gebruiken voor iTV’
Sluiten