Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple vindt interactief wachtsysteem voor telefoongesprekken uit

Je kent vast het zinnetje “er zijn nog drie wachtenden voor u” wel. Bij iedere helpdesk die je belt moet je vaak wel even wachten tot je iemand te spreken krijgt. Een iPhone bevat ook een functie om een gesprek in de wacht te zetten, handig als je tijdens een gesprek nog een telefoontje krijgt.

Een iPhone is dus eigenlijk een klein callcenter. Een nieuw patent wijst erop dat Apple ook een wachtsysteem heeft ontworpen. Het betreft een interactief wachtsysteem dat content kan laten zien aan degene die in de wacht staat. De gebruiker kiest zelf welke content hij met bellers wil delen. Dit kunnen foto’s, muziek, vooraf opgenomen berichten of je locatie zijn.

Het patent is vandaag door het US Pattent and Trademark Office openbaar gemaakt, maar al in het derde kwartaal van 2011 aangevraagd. Als uitvinders worden Donald Pitschel, Imran Chaudhri, Freddy Anzures en Marcel van Os vermeldt. Het is onzeker of het interactieve wachtmenu in iOS geïmplementeerd zal worden.

Via: PatentlyApple

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple vindt interactief wachtsysteem voor telefoongesprekken uit
Sluiten