‘Apple Store Haarlem opent april 2014’

Door: Raymon Mens - 9 reacties

Apple is momenteel druk bezig met het inrichten van twee nieuwe Apple Stores in Nederland. Naast de huidige store in Amsterdam komt er ook een Apple Store in de Haagse Passage en de Haarlemse binnenstad. Eerder wisten wij al te melden dat de Apple Store in Den Haag waarschijnlijk rond december 2013 zal openen.

Van een ingewijde die anoniem wenst te blijven, vernamen wij deze week dat de 750 m2 grote Apple Store in Haarlem in april 2014 zal openen. De bouwwerkzaamheden hebben door archeologisch onderzoek vertraging opgelopen. In de nieuwe planning zou april 2014 als openingsdatum zijn opgenomen.
apple store haarlem 2013-07-1
Momenteel staat het pand aan de Grote Houtstaat 99 in Haarlem helemaal in de steigers en is het grootste deel aan het zicht onttrokken. Enkele weken geleden waren de houten poorten voor het hek open. Er was toen een klein beetje zichtbaar van de bouw. Het pand heeft inmiddels weer een dak, dit was enkele maanden geleden nog niet het geval. Wat opvalt is de flinke diepte van het pand.
apple store haarlem 2013-07-2

Apple is intussen druk bezig met het selecteren van het personeel dat in de nieuwe winkels in Den Haag en Haarlem moet gaan werken. Vorige maand vonden diverse diverse hiring-events plaats. Hier kwamen geselecteerde sollicitanten nader kennis maken met de recruiters van Apple.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  bartvanderveer

  Vrijdag 4-4 … ?

 • Profielfoto
  THX-1138

  Jeetje, wat erg! Tot die tijd kunnen we nergens anders Apple producten kopen!:???:

 • Profielfoto
  DaveFlash

  Vrijdag 4-4 … ?

  Hmm, 04-04-14 zou inderdaad een mooie datum zijn, maar met die lelijke zwarte koeien letters “Apple” op het hout? Ik weet het zo net nog niet… Eerst zien, dan geloven zullen we maar zeggen….

 • Profielfoto
  martijn_

  Ik heb gehoord dat het hiring event verplaatst zou zijn?

 • Profielfoto
  Hydræ

  Gaaf! En zo lekker dichtbij.

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Ik zou het op vrijdag 14-14-14 doen die opening!

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Ik zou het op vrijdag 14-14-14 doen die opening!

  Zijn dat de revolutionaire nieuwe Apple iMaanden?

 • Profielfoto
  Wesdegroot

  Apple: “we’ve just introduced an imaginary product, apple iMonths now with 14 months built in”, “it just works”, “it’s amazing!”, “are you getting them? It’s not 14 different products, it’s one product!”
  Yup, er zijn inderdaad 14 maanden.

 • Profielfoto
  WTR

  Er staat 10mtr verderop een mooier pand met mooie zuilen aan de voorkant.
  Dat er iemand Apple heeft gespoten zegt natuurlijk niks.
  Voor de geïnteresseerden: één van twee panden wordt een winkel van Zara.