Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 juli 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple Store app krijgt update, gratis content blijft uit

Eerder deze week meldden wij dat de Apple Store-app naar verluidt een grote update met gratis content uit de iTunes, iBook en App Store zou krijgen. De update is gisteravond uitgebracht, maar niets wijst op de aanwezigheid van gratis content die gebruikers zou moeten verleiden om de app vaker te gebruiken.

De update is wat minder groot dan gedacht. Het uiterlijk van de app is, in tegenstelling tot eerder geruchten, ook onveranderd gebleven. Het is echter mogelijk dat Apple de gratis content nog niet geactiveerd heeft, de ‘uitgelicht’ sectie van de app kan door Apple zonder updates veranderd worden. Mogelijk is het een kwestie van een knop omzetten.

Tijdens een geheime bijeenkomst vorige maand wees Tim Cook medewerkers op een nieuwe strategie die erop is gericht om meer iPhones en iPads via Apple Stores te verkopen ipv via telefoonproviders. De Apple Store app zou een essentiële tool kunnen worden om dit voor elkaar te krijgen.

In Rusland lukt het Apple al om meer iDevices buiten de providers om te verkopen. Uit de kwartaalcijfers die gisteren bekend zijn gemaakt blijkt dat 80% van telefoons in Rusland via winkels i.p.v. via carriers verkocht worden. Apple heeft inmiddels een online store in Rusland en naar verluidt komt er nog dit jaar een fysieke store bij in het land.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Store app krijgt update, gratis content blijft uit
Sluiten