Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 juni 2013

WWDC-livestream ook via Apple TV

Ben je in het bezit van een Apple TV? Dan kan je vanavond via de ‘Apple Events’ knop op je Apple TV live naar de Keynote van Tim Cook kijken. Heb je geen Apple TV? Dan hoef je nu niet naar de Apple Store te rennen. Kijk vanaf 18:30 gewoon naar OMT Live waar we de Apple-stream vanaf 19:00 voor je doorzetten en bovendien experts aan tafel hebben voor een voor- en nabeschouwing.

De WWDC 2013 Keynote is ook via de Apple TV te volgen.

Eerder werd verwacht dat Apple geen livestream zou aanbieden. Oplettende Twitter-gebruikers zagen vandaag ineens het Apple Events-logo op hun Apple TV tevoorschijn komen. Als dit icoon nog niet op je Apple TV zichtbaar is, is het raadzaam het apparaat opnieuw op te starten.

Diverse OMT-bezoekers melden dat de Events-knop niet zichbaar wordt op de Apple TV 2 en Jailbreaked Apple TV’s. Inmiddels is duidelijk dat de Keynote ook via Apple.com te volgen is.

Reageer op artikel:
WWDC-livestream ook via Apple TV
Sluiten