Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 10 juni 2013

OMT LIVE: de WWDC-keynote

Het is zover. De dag waar we op hebben gewacht, het is maandag 10 juni 2013: WWDC-dag. Vanaf 18.30 uur pakt OMT uit met een voorbeschouwing van de WWDC keynote, doen we live verslag vanuit de zaal waar Tim Cook nieuwe Apple-producten en diensten zal onthullen en sluiten we af met een nabeschouwing.

In de Studio Statensingel praten Lucas en Koen met iOS-kenner Jelle Prins en interaction designer Thijs Niks. Wat zien we terug van de invloed van Jony Ive in het ontwerp van iOS en OS X? Krijgt iOS opnieuw een voorsprong op Android? Bracht de keynote wat we ervan hoopten?

Vergeet dus niet om te kijken! Vanavond vanaf 18.30 uur, alles over iOS 7, OS X 10.9, de WWDC keynote en meer in OMT LIVE!

Bezitters van een Apple TV kunnen ook naar een officiële Apple stream kijken. Dan mis je echter wel onze voor- en nabeschouwing. Voor iedereen die geen Apple TV heeft, zullen we de Apple-stream vanaf 19:00 doorzetten zodat iedereen, op ieder platform kan kijken. Ja, zelfs op Windows XP.

Reageer op artikel:
OMT LIVE: de WWDC-keynote
Sluiten