Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 7 juni 2013
Leestijd: 1 minuut

OMT Holland House in San Francisco

Zit jij ook in San Francisco voor Apple’s World Wide Developer Conference? Maak dan voordat het spektakel losbarst kennis met andere Nederlandstalige WWDC-deelnemers tijdens het OMT Holland House in San Francisco.

Zondag 9 juni om 20.00 uur lokale tijd – de avond voor de keynote – ontvangt Jan David je aan de bar van The Social House op 50 Mason Street in San Francisco, 5 minuten lopen vanaf Moscone West. Hapjes en drankjes zijn uiteraard op onze kosten.

50 Mason Social House

Leer alvast je landgenoten (Nederlanders én Belgen) kennen, maak afspraken hoe laat je ‘s ochtends in de rij gaat staan voor de keynote en speculeer mee over de aankondigingen van Tim Cook. Vier het pre-WWDC feestje met ons mee vanaf 20.00 uur in het OMT Holland House!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT Holland House in San Francisco
Sluiten