Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 21 juni 2013

‘Nieuwe iOS 7 beta begin volgende week’

Ontwikkelaars (en sommige niet-ontwikkelaars) kunnen nu ongeveer twee weken spelen met de eerste beta van iOS 7. De grote vraag is wanneer de volgende beta komt. Cult of Mac heeft een overzicht gemaakt waaruit blijkt dat iOS 7 beta 2 waarschijnlijk begin volgende week komt.

Bij praktisch iedere nieuwe versie van iOS kwam de tweede beta na ongeveer 15 dagen. Als we dat doortrekken naar iOS 7, staat beta 2 dinsdag klaar om te downloaden en is de definitieve versie, de golden master, op 10 september beschikbaar.

Gebaseerd op de gegevens uit het verleden, zal het beta-pad van iOS 7 er ongeveer zo uit gaan zien.

  • Beta 2 – dinsdag  25 juni
  • Beta 3 – woensdag 10 juli
  • Beta 4 – donderdag 25 juli
  • Beta 5 – maandag 12 augustus
  • Beta 6 – vrijdag 30 augustus
  • Gold Master – dinsdag 10 september
  • iOS 7 Final – vrijdag 20 september

Natuurlijk zijn dit slechts voorspellingen aan de hand van data uit het verleden. Apple kan het in 2013 wel eens helemaal anders gaan doen. Zeker nu iOS een nieuwe interface heeft gekregen waaraan nog veel werk gedaan moet worden.

Reageer op artikel:
‘Nieuwe iOS 7 beta begin volgende week’
Sluiten