Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 7 juni 2013

Minimalistische WWDC-banieren voor iOS 7 en OS X onthuld

Voorafgaand aan Apple’s keynote op de World Wide Developer Conference van aanstaande maandag, is het Moscone West Center in San Francisco opgetuigd met enorme banieren. Vandaag zijn er twee bijgehangen die kort en krachtig laten zien waar het op WWDC 2013 over zal gaan: iOS 7 en OS X.

via AppleInsider
via AppleInsider

Op beide banieren valt op dat de nieuwe versies worden aangeduid met een minimalistisch teken. iOS 7 wordt aangekondigd met een 7, opgebouwd uit verschillende kleuren en op een lichte achtergrond waar een patroon van geperforeerd staal in te zien is. OS X wordt gevisualiseerd door een X met een foto van een golf als achtergrond.

In ieder geval is duidelijk dat er veel nadruk op software zal liggen tijdens de keynote. Wel blijft het gissen of er iets, en zo ja, wat er op te maken valt uit de banieren. Zo is het mogelijk dat de dunne, schreefloze tekens een voorbode zijn van de platte interface die iOS 7 volgens geruchten zal krijgen.

Wat maak jij op uit deze banieren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Minimalistische WWDC-banieren voor iOS 7 en OS X onthuld
Sluiten