Guido
Guido Nieuws 10 juni 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple kondigt iWork in the Cloud aan


Het gebruik van iCloud is de afgelopen periode flink toegenomen. Apple kiest ervoor om iCloud dieper te verweven met iWork. Daarom werd tijdens de WWDC iWork in the Cloud aangekondigd. Pages, Keynote en Numbers worden in iCloud geïntegreerd. Kortom: documenten opmaken, presentaties voorbereiden en rekenbladen in je browser.

De formatting tools die je gewend bent van je dekstop zijn ook gewoon beschikbaar in iWork in the Cloud. Wil je afbeeldingen toevoegen aan je Pages-document? Je voegt ze eenvoudig toe door ze direct vanaf je desktop in het document van je browser te slepen. Zoals we gewend zijn van iWork op de Mac kun je ook Office-documenten (Word, Powerpoint, Excel) openen met iWork in the Cloud.

De developers-versie van iWork in the Cloud is vanaf vandaag beschikbaar. Later dit najaar komt de publieke beta-versie beschikbaar. iWork in the Cloud is ook te gebruiken in andere browsers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple kondigt iWork in the Cloud aan
Sluiten