Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 juni 2013
Leestijd: 1 minuut

iTunes Radio is een feit

Op WWDC heeft Apple zojuist iTunes Radio aangekondigd. Na vele geruchten over het wel of niet komen van de streaming-muziekdienst is er nu zekerheid. iTunes Radio wordt gratis aangeboden met advertenties. iTunes Match-abonnees krijgen een versie zonder advertenties.

iTunes Radio werkt ongeveer als Pandora. Het is niet mogelijk om specifieke nummers te streamen, er kunnen wel ‘stations’ gekozen worden op basis van artiesten, genre’s en favoriete nummers.
iTunes Radio bevat de mogelijkheid om nummers direct vanuit de iTunes Store te kopen. De dienst is beschikbaar op iOS 7, Mac OS X, Windows en op de Apple TV. In eerste instantie in de VS, later in meer landen.

Het lijkt erop dat iTunes Match naast iTunes Radio blijft bestaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes Radio is een feit
Sluiten