Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 juni 2013
Leestijd: 1 minuut

iTunes 11.0.4 lost vervelende bugs op

Zojuist heeft Apple een update voor iTunes uitgebracht. Eerder deze maand werd iTunes ook alvoorzien van een update. Versie 11.0.3 bracht een compleet nieuwe minispeler. iTunes 11.0.4 is wat minder spannend, er worden twee vervelende bugs opgelost.

De eerste bug die opgelost wordt is een foutje dat ervoor zorgde dat iTunes crasht als geswitcht wordt tussen USB en Wifi-synchronisatie. Ook een bug die er tot leidde dat gebruikers meerdere keren moesten inloggen bij de iTunes-store is opgelost.

Het is opvallend dat Apple vlak voor WWDC nog een aantal software-updates erdoor pusht. Gisteren kwam nog een update voor OS X 10.8 Mountain Lion uit. Tijdens WWDC wordt een nieuwe versie van iOS en OS X verwacht.

De update is via Software-update te installeren. Klik hiervoor op het Apple-icoon () links bovenaan en kies voor Software-update. De update is 43,2 MB groot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes 11.0.4 lost vervelende bugs op
Sluiten