Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 25 juni 2013
Leestijd: 1 minuut

iPhone 5S: ‘Betere foto’s door dual flash’

De afgelopen weken zijn er foto’s gelekt van wat mogelijk een vroeg prototype van de iPhone 5S is. De meeste veranderingen die zichtbaar zijn, werden al verwacht. De iPhone 5S zal eruit zien als een iPhone 5, een iets grotere accu hebben en voorzien zijn van een snellere A7-chip. Één wijziging is echter het uitlichten waard.

Op de foto’s is te zien dat de iPhone 5S mogelijk twee flitsers heeft. Deze zitten boven elkaar en hebben een iets andere kleur. De bovenste is wit, terwijl de onderste een wat warmere kleur heeft. Dit zal niet alleen zorgen dat objecten beter en verder belicht kunnen worden, maar ook bijdragen aan een levensechtere kleur bij het gebruik van de flits. 

De dubbele flitser zoals te zien op het prototype.

Een dubbele flitser is niet nieuw. Nokia paste dit in zijn Symbian-smartphones al enige jaren toe en steekt momenteel de draak met de flitser van de iPhone 5 in een nieuwe commercial. Een dubbele flitser heeft niet alleen maar voordelen, de twee lampjes trekken een zwaardere wissel op de accu. Huidige topmodellen van fabrikanten als HTC of Samsung hebben, net als de iPhone 5, ook geen dual flash.

De iPhone 5S wordt in september, samen met de definitieve versie van iOS 7 verwacht.

Via: MacRumors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 5S: ‘Betere foto’s door dual flash’
Sluiten