Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 juni 2013
Leestijd: 1 minuut

iCentre Alphen aan den Rijn toch weer open

Er lijkt geen dag voorbij te gaan zonder veranderingen bij iCentre. De keten van APR’s ging deze week failliet, maar werd overgenomen door BAS Group, eigenaar van onder andere Dixons. Zojuist is bekend geworden dat de iCentre-winkel in Alphen aan den Rijn haar deuren vanaf morgen (zaterdag 22 juni) toch weer zal openen.

De winkel stond eerder op de lijst van iCentre-vestigingen die definitief zullen sluiten.  Een beslissing om een winkel definitief te sluiten is van veel verschillende factoren afhankelijk waaronder een boekenonderzoek. De winkel in Alphen was nog geen jaar open, daarom was het voor BAS Group lastig om een oordeel over de winkel te vellen.

Inwoners van Alphen aan den Rijn kunnen vanaf zaterdag weer terecht bij hun APR.

Volgens woordvoerder Pepijn Schoemaker hebben afgelopen dagen “enorm veel sympathisanten zich gemeld met het verzoek de winkel weer te openen.” Waarschijnlijk had de winkel in Alphen positieve cijfers in de boeken staan en is mede daarom besloten de winkel weer te openen.

Gisteren gebeurde nog het tegenovergestelde op andere plaatsen in Nederland. De shop-in-shop iCentres in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam gingen onaangekondigd dicht. Dit omdat BAS Group en de Bijenkorf geen overeenstemming konden bereiken over de geldstromen.

In totaal zijn nu 10 van de 34 iCentre-winkels gesloten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCentre Alphen aan den Rijn toch weer open
Sluiten