Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 juni 2013

Haagse Apple Store officieel aangekondigd

Al in november van 2012 ontdekte OMT dat Apple van plan is een Apple Store in Den Haag te openen. Sindsdien zijn er al allerhande details over deze Apple Store in de Haagse Passage uitgelekt . Toch ontbrak er één ding: Een formele, officiële bevestiging van Apple.

In de vorm van een klein blokje in de vacature-sectie van de Apple-website, is de komst van de Apple Store in Den Haag vandaag dan toch officieel bevestigd. Voorheen stond in het blokje ‘Nieuwe winkels, nieuwe kansen’ alleen een vermelding naar Haarlem. Sinds vandaag is daar een vermelding naar Den Haag bijgekomen.

Nieuwe winkels. nieuwe kansen. Nu ook officieel in Den Haag.

Eerder berichtte OMT al dat de Haagsche Apple Store zijn deuren waarschijnlijk in december van dit jaar zal openen. Apple is intussen ook druk bezig met het selecteren van het personeel dat in de nieuwe winkel moet gaan werken. Volgende week staan diverse hiring-events op de planning waar geselecteerde solicitaten nader kennis komen maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haagse Apple Store officieel aangekondigd
Sluiten