Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 juni 2013

Eerste trailer Steve Jobs-film online

Jobs, de eerste speelfilm over het leven van Steve Jobs komt begin september pas uit in de Nederlandse bioscopen. Toch kan vandaag begonnen worden met de voorpret nu de eerste officiële trailer van de film uitgekomen is.

In de trailer is een aantal belangrijke gebeurtenissen te zien die Apple en zijn medeoprichter gevormd hebben; van de vriendschap tussen Steve Jobs en Wozniak op Berkeley University, het begin van Apple in de garage van Jobs’ pleegouders tot Steve’s vertrek bij Apple, de neergang van het merk en de wederopstanding na de terugkeer van Apple’s verloren zoon.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om Jobs vanaf april in bioscopen te laten draaien. Bij voorvertoningen van de film reageerde het publiek echter verdeeld. Daarop werd besloten de film opnieuw te monteren. Het resultaat zal vanaf 5 september te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Eerder verscheel al een korte clip met beelden uit de film.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste trailer Steve Jobs-film online
Sluiten