Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 juni 2013
Leestijd: 1 minuut

Eerste iOS 7 beta nu te downloaden

Apple heeft de eerste beta van iOS 7 beschikbaar gesteld. Ontwikkelaars kunnen de eerste testversie van het grondig vernieuwde iOS nu downloaden en proberen. Gisteren kondigde Apple tijdens de 24e WWDC-conferentie de nieuwe iOS-versie aan. Je leest alles over iOS 7 in dit artikel.

De eerste build (nummer 11A4372q) werkt met de iPhone 5, iPhone 4S en iPhone 4 en de iPod Touch 5de generatie. Een ontwikkelaarsaccount is nodig om de beta te downloaden. Voor het downloaden is het maken van een backup via iTunes of iCloud aan te raden.

Downloads:

– iPhone 5 (Model A1428)
– iPhone 5 (Model A1429)
– iPhone 4S
– iPhone 4 (Rev A)
– iPhone 4
– iPod touch (5de generatie)
– Mobile Device Installer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste iOS 7 beta nu te downloaden
Sluiten