Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 19 juni 2013

De Russen hebben iOS7 draaien op iPad

iOS 7 is al weer ruim een week beschikbaar voor ontwikkelaars. Uit de statistieken van OMT blijkt dat maar liefst 3.7% van de iOS-bezoekers al beschikt over iOS 7. Maar waar blijft iOS 7 voor de iPad? “In the coming weeks”, zei Craig Federighi, maar de Russen hebben hem nu al draaien!

YouTube-gebruiker Rozetked toont een filmpje waarop we iOS 7 zien op een iPad. Volgens de uploader is het niet een bèta-versie maar slechts een alpha-versie. Dit geloven we graag, want de software draait niet zo stabiel als op een iPhone; zo crasht de Instellingen app bijvoorbeeld.

Verder wordt getoond dat niet iPad geoptimaliseerde apps nog steeds geopend kunnen worden op de iPad. De achtergrond is dit keer niet zwart maar transparant en heeft het ronde ‘2x’ knopje met verloopjes en schaduw plaats moeten maken voor een textuele knop.

Echt of hoax?
Hoe deze Rus aan deze versie van iOS 7 is gekomen, weet niemand. Het is ook mogelijk dat dit een hoax is en zullen kleine details dit verraden. Zo is bij Control Center het pijltje om hem weer naar beneden te schuiven wit in plaats van zwart, zoals bij de iPhone. It’s all in the details, zullen we maar zeggen. Wellicht kunnen we beter wachten tot de ‘echte’ iOS 7 voor de iPad in de komende weken verschijnt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Russen hebben iOS7 draaien op iPad
Sluiten