Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 juni 2013

Wat denk jij dat Apple aan gaat kondigen? Doe mee met de grote OMT WWDC poll

Aanstaande maandag is het zover, dan begint de jaarlijkse WWDC-conferentie met als aftrap een Keynote. Tijdens deze Keynote zal Apple een aantal nieuwe producten en/of diensten aankondigen. Met nog enkele dagen te gaan tot WWDC is OMT benieuwd naar jouw verwachtingen. Wat gaat Apple wel en niet aankondigen? Geef jouw mening in OMT’s WWDC-poll.

Klik hier om de poll in te vullen – 

Het invullen van poll neemt ongeveer twee minuten in beslag. We zullen de resultaten inzichtelijk maken via deze website en bespreken in onze live-uitzending op maandag 10 juni vanaf 18:30 uur. Ben je zelf in San Francisco? Kom dan op zondag 9 juni om 20.00 uur naar het OMT Holland House voor een hapje en drankje met andere Nederlandse en Belgische bezoekers, wij trakteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat denk jij dat Apple aan gaat kondigen? Doe mee met de grote OMT WWDC poll
Sluiten