Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 juni 2013

APR Xando viert verhuizing met korting

Rondom het iCentre-faillissement van vorige week werd vaak gezegd dat het in de huidige markt lastig overleven is voor APR’s. De marges zouden minimaal zijn en geen gezonde bedrijfsvoering mogelijk maken. Toch hebben ze in het Oosten van Nederland nog alle vertrouwen in het APR-concept.

APR Xando heeft zijn intrek genomen in een nieuw pand in Zwolle. Daardoor is de winkel dubbel zo groot en is er plaats voor een breder productassortiment. De officiële opening is zaterdag 29 juni om 09:00 uur. Om de opening te vieren geeft de Apple-reseller die dag 10% korting op alles, behalve iPhones en giftcards. De korting is ook online en in andere Xando-winkels geldig.

Het bedrijf uit Zwolle investeerde het afgelopen jaar flink in zijn winkels. Een jaar geleden opende Xando de naar eigen zeggen de grootste APR van Europa in Nijmegen. Daarvoor onderging de winkel in Enschede een grondige verbouwing. Door de grotere winkels wil de APR de focus ook op accessoires en randapparatuur leggen, deze bleven tot nu toe wat onderbelicht.

De oude, kleine, nu lege, winkel van Xando in Zwolle.

Xando is de grootste Apple reseller van het Oosten met 50 medewerkers en vestigingen in Zwolle, Nijmegen en Enschede. Vanaf 29 juni is Xando te vinden op de plek waar eerder kledingwinkel ‘Geddes & Gillmore’ zat. De nieuwe winkel is te vinden aan de Diezerstraat 59 in Zwolle.

Het personeel legt de laatste hand aan de nieuwe, grotere winkel.

Woon je niet in de buurt van een Xando-winkel, maar wil je toch met 10% korting bij een APR shoppen? Dan kan je ook bij Amac in Roermond of Roosendaal terecht. Deze winkels vieren hun eerste verjaardag met 10% korting.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
APR Xando viert verhuizing met korting
Sluiten