Zaterdag 25 mei wordt een Bright Day

Door: Koen van Tongeren - 5 reacties

Zonder enige meteorologische kennis voorspelt OMT nu al dat het volgende week zaterdag 25 mei een prachtige dag wordt, in ieder geval rond Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Daar vindt dan namelijk Bright Day plaats, een dag vol design, innovatie en gadgets waar iedereen aan mag zitten, op mag drukken en zelfs… in mag rijden!

Het on- en offline techmagazine Bright brengt op de eerste Bright Day het beste bij elkaar wat de techwereld op dit moment te bieden heeft. Dat betekent natuurlijk een lading aan gadgets die gepresenteerd worden door grote en kleine bedrijven. Zo kun je zelf de Leap Motion Controller proberen waar¬†OMT¬†eerder dit jaar al een demonstratie van kreeg.¬†Bright’s pro-uitpakker David bespreekt ze allemaal in speciale XL-uitpakparties. Daarna mag je ze zelf uitproberen. Dat geldt ook voor het assortiment aan electrische fietsen, scooters en auto’s die buiten staan, inclusief de gloednieuwe Tesla Model S¬†waar je een proefritje in kunt maken.

Een Bright Day zou zijn naam niet waardig zijn als het beperkt zou blijven tot gadgets. Er is dan ook nog veel meer te zien en te horen. Zo presenteren studenten van Nederlandse Technische Universiteiten hun mooiste en meest innovatieve examenwerk in de Creative Class. Bedenkers van nieuwe producten krijgen de kans om zich te presenteren bij Kickstarter-achtige Pledge Pitches. Even bijkomen kan in een filmzaal waar de hele dag door tech-gerelateerde documentaires gedraaid worden.

Een bezoek aan deze samenkomst van gadgets, technologie, wetenschap, kunst en design kost je slechts 25 euro. Je krijgt er bovendien een goodie bag bij ter waarde van datzelfde bedrag. Abonnees van Bright krijgen nog eens 5 euro korting. Je kaartje kun je online bestellen, maar let op: Pakhuis de Zwijger kan maar een beperkt aantal bezoekers aan en vol is vol.

Wij zijn er bij op 25 mei. Jij ook?

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  1984

  Wij zijn er bij op 25 mei. Jij ook?

  Ja, ik ben er ook.

  http://www.youtube.com/watch?v=LvTf-is07ng

 • Profielfoto
  BDM STUDIOS

  Zou OMT toch stiekem al zijn overgenomen door Markie Suikerberg? Ik mis hier alleen nog de LIKE-SHARE-WINN acties! ;-(

 • Profielfoto
  Maurits

  Dat gaat hem helaas niet worden ivm de examens:(

 • Profielfoto
  Hypertallih

  Reclame heb ik op Discovery Channel gezien, lijkt me leuk maar ik ga niet, geen zin om met de pond naar Amsterdam te gaan. (ik woon in amsterdam-noord)

 • Profielfoto
  MichMich

  Jammer dat ik er vandaag pas achter kwam… Had ik daar even goed mijn QuickHue app kunnen promoten…:twisted:;)