Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 mei 2013

Twitter for Mac is herrezen

De ontwikkelaars bij Twitter lijken druk bezig geweest met de Twitter for Mac-app. De populaire app, die ooit het levenslicht zag als Tweetie for Mac, kreeg meer dan een jaar geen updates. Afgelopen maand kwam er tot ieders verrassing ineens een update die Retina-ondersteuning en 14 nieuwe talen, waaronder Nederlands, toevoegde.

Vandaag staat er weer een update klaar in de Mac App Store, versie 2.2.1 van Twitter for Mac kwam vannacht uit. De update voegt onder andere ondersteuning voor het Notification Center in Mountain Lion toe. 

Andere verbeteringen die versie 2.2.1 van de Twitter-app brengt, zijn:

  • Fix die het ‘ont-favorieten’ van tweets weer mogelijk maakt.
  • Fix die het mogelijk maakt om tijdens het plaatsen van een tweet tussen accounts te switchen
  • Fix voor een foutmelding bij het plaatsen van berichten met een geplakte afbeelding
  • Fix voor vergrote avatar bij het slepen van een Tweet in een e-mail

Ook zijn er diverse vastlopers en andere fouten opgelost.

Naast een update voor de Mac-app, heeft Twitter ook twee-staps-verificatie aan zijn website toegevoegd. Deze extra beveiligingslaag vraagt het inloggen op Twitter.com om een unieke code, die de gebruiker per SMS ontvangt. Op dit moment ondersteunt de microblog-dienst nog geen Nederlandse telecomproviders, ook onze zuiderburen vallen buiten de boot.

http://www.youtube.com/watch?v=IsdvJI0AK5M

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twitter for Mac is herrezen
Sluiten