Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 mei 2013

T-Mobile komt met nieuwe abonnementen: zoek het zelf maar uit!

Een nieuw jaar geen nieuwe abonnementen, een jaar niet geleefd. Zo moeten telecomproviders denken. T-Mobile maakt vandaag namelijk nieuwe abonnementen bekend. Met de nieuwe abonnementen krijgen abonnees meer invloed op de samenstelling ervan.

Bij de nieuwe abonnementen kun je zelf bepalen hoeveel MB je wilt voor internet, hoeveel belminuten, welke voordeelbundels en welke verzekering. Heb je dus geen behoefte aan belminuten maar wel aan veel dataverkeer, dan kun je hiervoor kiezen. De belbundels zijn 90, 150, 200 en 300 minuten, de databundels 250, 500, 1000, 2000 en 5000 MB.

Voor alle nieuwe abonnementen geldt dat ze 4G ondersteunen zodra dit beschikbaar komt en dat de je kunt blijven whatsappen en internetten als je door je databundel heen bent (zij het met 64kbps).

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “Klanten vragen om transparantie, eenvoud en keuzevrijheid. Aan al die wensen komt T-Mobile tegemoet met deze gloednieuwe en unieke aanpak. Klanten kunnen zelf kiezen hoeveel belminuten, MB’s en aanvullende diensten ze willen afnemen en zullen daardoor nooit teveel betalen. Naar mijn mening breken we nadrukkelijk met het ‘oude denken’ in de telecomsector en zetten we hiermee een nieuwe standaard.”

De nieuwe abonnementen gaan 13 mei in voor nieuwe abonnees. Ben je blij met je huidige T-Mobile abonnement? Geen paniek, zolang je niet verlengd, houd je de voorwaarden zoals je die nu hebt.

Hebben we nog OMT-leden onders ons die nog steeds gebruiken maken van het eerste iPhone abonnement van T-Mobile zonder datalimiet?

Reageer op artikel:
T-Mobile komt met nieuwe abonnementen: zoek het zelf maar uit!
Sluiten