Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 mei 2013

Selectie medewerkers Haagse Apple Store van start

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Apple Store in de Haagse Passage in december van dit jaar openen. Apple laat er duidelijk geen gras over groeien en is momenteel bezig met het selecteren van de toekomstige medewerkers die de Apple Store in Den Haag gaan bemannen. Apple heeft ongeveer 350 sollicitanten uitgenodigd.

OMT ontving van diverse sollicitanten het bericht dat zij zijn uitgenodigd voor een hiring event in het Hilton Hotel van Den Haag, op 10 minuten lopen van de toekomstige Apple Store. Tijdens deze selectiedag leren de sollicitanten meer over de store, de sollicitatieprocedure en krijgen ze een eerste beoordeling.

Het Hiring Event is van 11 tot 21 juni. Per dag staan twee groepen potentiële verkoopmedewerkers op het programma. Zij zijn met een groep van maximaal 18 personen twee en een half uur binnen. Een snelle schatting leert dat Apple een keuze moet gaan maken uit 350 verkoopmedewerkers in spe. Bij een gemiddelde Apple Store staan ongeveer 40 tot 60 verkoopmedewerkers op de loonlijst.

Uitnodiging voor recruteringsevent van Apple

Met nog zo’n 6 maanden te gaan tot de vermoedelijke opening in december lijkt Apple volledig op schema met de Haagse Apple Store. OMT wenst alle sollicitanten veel succes tijdens de selectiedagen. Wil je je ervaring of nieuwe informatie delen? Gebruik het tipformulier of mail naar redactie [at] onemorething.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Selectie medewerkers Haagse Apple Store van start
Sluiten