Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Rijkste Rus koopt $100 miljoen AAPL

Het aandeel Apple gaat, na een dieptepunt van onder de $400 per aandeel, weer omhoog. Investeerder en rijkste Rus Alisher Usmanov heeft vertrouwen in Apple en heeft voor $100 miljoen aan aandelen in het bedrijf uit Cupertino gekocht. De Rus zegt dat nu een mooi moment is om in Apple-aandelen te stappen.

Usmanov laat in een interview met Bloomberg weten in Apple te geloven, ook na Jobs. De Rus verwacht dat de waarde van AAPL weer flink zal stijgen. Op dit moment staat het aandeel Apple op $444,46, een stuk hoger dan de koers eerder vorige maand. Mogelijk zal het vertrouwen dat de belangrijke Russische investeerder vandaag uitsprak ook een positieve invloed op het aandeel hebben.

Het aandeel AAPL stijgt langzaam maar zeker weer.

De Russische investeerder investeerde eerder al in Facebook en heeft een flink deel van de aandelen van Arsenal FC, een voetbalclub uit Londen, in handen. Usmanov heeft een vermogen van, naar schatting, $18.2 miljard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Rijkste Rus koopt $100 miljoen AAPL
Sluiten