Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 mei 2013

Online Store maakt zich op voor vaderdag

Afgelopen nacht was OMT even niet bereikbaar wegens gepland onderhoud. Vanochtend was het de beurt aan de Online Apple Store. De winkel was tot 11 uur vanochtend niet bereikbaar. Soms kan dit wijzen op het in aantocht zijn van nieuwe producten. Toch werd nu, zo kort op Apple’s WWDC, door weinigen gerekend op nieuws van Apple. Terecht, zo bleek.

Nadat de Store weer online kwam bleek dat Apple achter de schermen een grafische opfrisbeurt uitgevoerd te hebben. De voorpagina van de Store bestaat nu uit grote vlakken waarin verschillende producten uitgelicht worden. Ook is een promotie voor vaderdag geplaatst. Op de voorpagina van de Online Apple Store prijkt nu een banner met de slogan ‘Maak zijn vaderdag’. Daaronder valt te lezen dat je je vader het best kunt verwennen door hem een iPad of iPad mini cadeau te doen.

Vaderdagactie in de Online Apple Store.

Speciale kortingen of andere aanbiedingen heeft Apple niet in petto voor vaderdag. Wel kun je de nieuwe iPad voor je vader gratis laten graveren, al zul je wel met een leuke tekst moeten komen. Bij Apple zijn ze namelijk niet verder gekomen dan: “Een echte topvader. Echt waar.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Online Store maakt zich op voor vaderdag
Sluiten