OMT Podcasts nu apart beschikbaar

Door: Jan David Hanrath - 7 reacties

Na acht jaar en meer dan 300 podcast-afleveringen in één podcast-feed werd het tijd om weer eens wat liefde en aandacht te besteden aan de manier waarop OMT’ers onze audio- en video-producties tot zich kunnen nemen. We kiezen daarbij niet meer voor alles of niets, maar voor een aanbod op maat.

Op onze nieuwe One More Thing-pagina in iTunes en in de Apple Podcast-app vind je al onze gratis podcasts overzichtelijk op een rij:

 • OMT LIVE: de tweewekelijkse video talkshow
 • OMT Café: de tweewekelijkse ‘unscripted’ audiopodcast
 • OMT Specials: de incidentele filmpjes met interviews, product reviews, impressies, e.d.


Voor mensen die terug willen in de tijd hebben we het OMT Archief, waarin alle podcasts vanaf de start in 2005 tot het begin van OMT LIVE zijn terug te vinden. Hou je het liever bij het oude met alle podcast-afleveringen door elkaar, voeg dan de ‘all inclusive‘-feed toe aan je RSS-reader of iTunes.

Ben jij al geabonneerd?

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Woutermesker

  Ja!

 • Profielfoto
  Stoffel220876

  Jep op alle 3!!!

 • Profielfoto
  smeerbartje

  Top!

 • Profielfoto
  Novix

  Geabonneerd op de Café, zodat ik hem onderweg kan beluisteren. Die andere volg ik hier wel als het me uitkomt..

 • Profielfoto
  bugboy

  Wellicht was het een goed idee geweest om OMT Live ook als audio podcast beschikbaar te stellen. Ik weet dat het bedoeld is als video, maar ik luister het altijd in de auto of tijdens het hardlopen en zonder beeld krijg je 95% toch prima mee. Nadeel van de video podcast is dat het een behoorlijke download is en dat moet via WIFI.

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Leuk hoor! Ik ga wel gewoon voor alle drie.

 • Profielfoto
  Jan G

  Ik ben erg fan.

  Tijdens mijn wekelijkse treinreis van een uur of 4 is een leuke afwisseling.
  De OMT-Live uitzendingen kijk ik dan met mijn iphone gelocked. En wanneer het interessant is om te kijken doe ik dat even. Het is wel steeds een gedoe om daar tussen te schakelen. Daar mag apple wel iets aan doen!!!