Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 mei 2013

Nieuwe Daft Punk-album exclusief als iTunes-stream

Het langverwachte nieuwe album van Daft Punk Random Access Memories‘ is nu, een week voor de officiële release datum van 20 mei, gratis en exclusief te streamen via iTunes. De iTunes-stream is deze hele week beschikbaar, er kan ook meteen een pre-order geplaatst worden.

De stream bevat alle nummers doorlopend achter elkaar geplakt, het is niet mogelijk om de tracks individueel te beluisteren. Ook luisteren? Dat kan door op de Daft Punk-banner de voorpagina van de iTunes Store te klikken, of meteen via deze link. De stream werkt op alle Apple-devices behalve de iPhone en iPod.
Het album is flink gehyped, er kwamen eerder al diverse teasers online. Daarna kwam de nieuwe hit ‘Get Lucky’ uit, deze staat inmiddels hoog in de top 40. Ook werden er diverse geheime luistersessies voor de pers georganiseerd. Dat hoeft nu allemaal echter niet meer, het album is voor iedereen (met iTunes) gratis te beluisteren, dit zorgde gisteravond voor een flinke buzz op Twitter.

Justin Timberlake, David Bowie, The Red Hot Chilli Peppers, Jack White en Matchbox 20 gingen het Franse electro-duo voor met het gratis aanbieden van een pre-release stream.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Daft Punk-album exclusief als iTunes-stream
Sluiten