Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

100 miljoen iPod touches verkocht

Apple is de afgelopen dagen opvallend transparant over zijn verkoopcijfers. Tijdens de D11 Conference eerder deze week maakte Tim Cook bekend dat de Apple TV inmiddels 17 miljoen keer verkocht is. Vandaag maakte het bedrijf uit Cupertino de verkoopcijfers van de iPod touch bekend.

De Apple TV verbleekt bij de iPod Touch. Sinds de introductie in 2007, gingen meer dan 100 miljoen exemplaren van Apple’s muziekspeler over de toonbank. Dit bevestigde Apple vandaag tegen blogger Jim Dalrymple van The Loop.Met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren is de iPod touch een van de bestverkopende Apple-apparaten. Niet verwonderlijk, de iPod touch is immers de goedkoopste manier om toegang te krijgen tot het Apple-ecosysteem met apps, games, muziek en meer content.

De iPod touch kan gezien worden als goedkoop alternatief voor de iPhone, behalve bellen kan het apparaat ongeveer alles wat een iPhone ook kan. Vanochtend kondigde het bedrijf uit Cupertino een nieuw model iPod touch aan. Het betreft een goedkoper model dat het met 16GB opslagruimte en zonder camera moet stellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
100 miljoen iPod touches verkocht
Sluiten