Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 mei 2013

‘iOS 7 is gewoon op tijd af’

In het verleden is het meermaals gebleken: Negatieve Apple-geruchten verzinnen = geld verdienen en kliks scoren. Gisteren was op diverse techsites en het Nederlandse nu.nl te lezen dat iOS 7 waarschijnlijk vertraagd is door de grote uiterlijke veranderingen. Bron was een analist, die via de site van Bloomberg zijn visie gaf.

Het is niet de eerste keer dat Apple enigszins achter zou lopen met een mobiel product. In 2007 liep de release van OS X Leopard wat vertraging op door de iPhone. Apple plaatste OS X-ontwikkelaars tijdelijk over naar het iPhone-team. Anno 2013 lijkt hetzelfde te gebeuren, en zal ook iOS 7 gewoon op tijd af zijn.

Inside bronnen van AllThingsD waren er als de kippen bij om de geruchten, die eerder op Bloomberg verschenen, te ontkennen. “Ja, er zijn ontwikkelaars van het OS X-team overgezet, precies zoals bij iPhone/Leopard, maar iOS 7 is op tijd klaar” en “De stress in Cupertino valt allemaal wel mee.” Ook de doorgaans uitstekend geïnformeerde bloggers van The Loop bevestigen dat Apple op schema is.

Aanleiding voor de geruchten dat iOS 7 vertraagd zou zijn, zijn de uiterlijke veranderingen die iOS 7 onder leiding van sterdesigner Sir Jonathan ‘Jony’ Ive zou ondergaan. Hier zou veel werk in zitten, maar met wat extra mankracht en stevig doorwerken lijkt alles voor iOS 7 in kannen en kruiken.

Reageer op artikel:
‘iOS 7 is gewoon op tijd af’
Sluiten