Houd de iPad-dief!

Door: Raymon Mens - 110 reacties

APR Xando in Nijmegen is op boevenjacht. Donderdag 30 mei ontving de winkel onaangenaam bezoek. Een jongen met een Noord-Afrikaans uiterlijk komt de winkel binnen, speelt met een iPad mini en loopt er vervolgens zonder af te rekenen mee weg. De APR is op zoek naar de dader en kondigde op Facebook aan de gouden tip te belonen met een GiftCard t.w.v. €50,-

Opvallend is dat er geen alarm afgaat, niemand lijkt door te hebben dat de dief met de iPad mini de winkel uitloopt. Een woordvoerder van Xando liet weten dat alle apparaten wel degelijk van een kabelslot met alarm zijn voorzien. Het is echter onbekend waarom het alarm in dit geval niet is afgegaan. Tips kunnen verzonden worden naar tip@xando.nl.

Reacties

110 reacties
 • Profielfoto
  lolbroek

  Ik ben helemaal geen racist, verre van, maar hij bevestigt het stereotiep van personen uit de Noord-Afrikaanse regio nog maar eens. Ik voel me slecht voor de personen met origine in deze regio die hieronder moeten lijden mede dankzij deze jongeman.

 • Profielfoto
  desafiadore

  @ lolbroek
  Helaas zitten er tussen elk ras wel een paar ‘ratjes’, net zo goed onder de (native) Nederlanders. Denk dat het meer met de ‘bevolkingsgroep/klasse’ te maken heeft waaronder deze persoon valt/leeft.

  Wel vindt ik het terecht, wat onze wet ook ‘zegt’, dat dit ‘ratje’ lekker op Facebook komt met zijn ‘gezicht’. (en ja, bepaalde wraakacties/bedreigingen…. heeft hij het zich niet zelf op de hals gehaald dan?!)

  Ga werken voor het geld, koop een iPad, geeft je veel meer voldoening.
  Kan of wil je het niet betalen, pff… je Android telefoon is toch ook prima?!

 • Profielfoto
  crazylegs

  @lolbroek, hier precies dezelfde gedachte

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Hemeltje, en dat kan zomaar? Bij ons in de APR in de buurt hangt elke iPad gewoon vast met een stalen kabel en een soort magnetisch kussentje onderaan de iPad.

 • Profielfoto
  1984

  APR Xando in Nijmegen heeft een groter probleem .

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  Hemeltje, en dat kan zomaar? Bij ons in de APR in de buurt hangt elke iPad gewoon vast met een stalen kabel en een soort magnetisch kussentje onderaan de iPad.

  Inderdaad, het eerst waar ik aan dacht. Zelfs bij de MM zit alles wat makkelijk meegenomen kan worden (compact camera’s b.v.) aan een slotje.
  .
  Maar zelfs dan nog: welke winkel heeft nu nog geen elektronische poortjes? Ik maak uit het verhaal en beelden op dat niemand iets gehoord heeft want anders ren je er toch achteraan?

 • Profielfoto
  Marcianow

  Beste mensen, er zat wel degelijk een kabelslot op. Het kabeltje met (blijkbaar) defecte alarm is uiteraard nu vervangen (en de rest is nog eens getest in al onze filialen).

 • Profielfoto
  Sandermrt

  @lolbraak helemaal met je eens

 • Profielfoto
  MEEUW

  Dan heb je zulke dure spullen in je winkel staan.
  Och wat zetten zulke winkels een omzet om.
  En dan is er 1 lullig cameratje die dit heeft kunnen vast leggen?
  Ik durf te wedden dat elk android toestel betere kwaliteit had kunnen filmen.
  Prutsers!

 • Profielfoto
  crazylegs

  Fandroid alert..

 • Profielfoto
  GrannySmith

  Filmpje op geenstijl is veel sympathieker. Want deze kansloze jongere brengt in werkelijkheid een iPad terug:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/05/wat_zou_ie_allemaal_nog_meer_terug_moeten_brengen.html#comments

  Zou een mooi gebaar zijn als dit meer gebeurde.

 • Profielfoto
  Timono98

  Ja idd fandroid

 • Profielfoto
  Hydræ

  Het verbaast me dat hij de ballen heeft in z’n eentje op het toneel te verschijnen.

 • Profielfoto
  Kapotlood

  @GrannySmith;
  Leuk dat hij de iPad terug brengt, maar een goed gebaar vind ik ’t niet… hij had om te beginnen sowieso met z’n tengels van die spullen af moeten blijven namelijk. Als we sympathie op gaan brengen voor een dief die berouw krijgt is ’t in mijn ogen een beetje de omgekeerde wereld aan ’t worden.

  Eerst jatten, en dan sympathie krijgen omdat je de spullen terug brengt? Die kan van mij een bedankje krijgen en dan alsnog een passende straf ontvangen.

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  @ joram

  Heb je het filmpje wel bekeken?

 • Profielfoto
  YoYelloW

  ik vind het niet eens vervelend voor Xando, heb geen goed woord over voor die sjappies.

 • Profielfoto
  Qapla

  zit er daar geen alarm op?

 • Profielfoto
  Barend Mars

  Liever een iPad uit de winkel dan de tas van een oud vrouwtje laten we maar zeggen

  Jammer dat het filmpje weer is niet af te spelen is op iPhone

 • Profielfoto
  AT024

  Dit is een fout van de manager/werknemers van de winkel Xando Nijmegen. Als je niet in staat bent om je alarm en de beveiligingsconnector in orde te krijgen, dan heb je nog de mogelijkheid om tenminste 1 winkelpersoneel bij de deur/voren te zetten. Sowieso is het klantvriendelijker en beter voor de beveiliging om iemand voorin te plaatsen. Ik heb hierbij dus geen medelijden met ze. Ik heb wel een tijdje terug een Imac 21″ aangeschaft. Ik ben wel goed geholpen en ik ben wel daarover zeer tevreden!

 • Profielfoto
  Dennis002

  Vreemde reacties, het gaat niet om al of geen medelijden, je hoort niet te stelen.

 • Profielfoto
  poing

  Je slaat de spijker op z’n kop Dennis002.

 • Profielfoto
  phd1975

  Waarom flash aanbieden? Filmpje is niet te zien op mijn ipad en iPhone. Beetje jammer.

  Maar er worden dagelijks dingen gestolen, niet echt interessant toch?

 • Profielfoto
  Rekening Poorten

  Upgrade voor flashplayer is vereist….. Staat er als ik dit artikel lees op de iphone. Zucht

 • Profielfoto
  sallandsebeer

  Al het wantrouwen in de maatschappij komt hierdoor. Door zulke figuren.
  Het gaat hier in de voorgaande reacties over dat Xando zijn spullen moet vastzetten, maar eigenlijk moet dat niet nodig zijn.

 • Profielfoto
  Dick de Roos


  Opsporing verzocht inschakelen?
  Volgens mij ben ik deze jongen twee jaar geleden in Rykjavik tegengekomen.
  Een inwoner van IJsland dus.
  Tja..

 • Profielfoto
  MacTS

  Dit is een fout van de manager/werknemers van de winkel Xando Nijmegen.

  Kom nou zeg! Alsof Xando erom gevraagd heeft om zich te laten bestelen. Het is nog altijd de dader die schuldig is en niet andersom.

 • Profielfoto
  bartvdv

  Tijd om de sharia in te voeren, zeg maar dag tegen het handje.

 • Profielfoto
  iJos

  Flash:mad:
  90% heeft dus het filmpje niet gezien, tsss
  Niet handig van de xando en omt ..

 • Profielfoto
  oblomov

  Advocaat Spong inschakelen. Die gaat waarschijnlijk beweren dat deze jongen slachtoffer is van uitlokking en dat hij recht heeft op een vergoeding voor smaad.

 • Profielfoto
  Marcianow

  Beste iJos. Facebook maakt er een flash bestand van. Het is gewoon een .mp4 namelijk. In de FB app doet ‘ie het wel.

 • Profielfoto
  maarten1909

  Ik vind dat Xando ook een fout heeft gemaakt. In een winkel, waar je voor een paar duizende euro’s aan apparatuur hebt staan, mag je op zijn minst verwachten dat er een betere camera hangt dan de huidige.
  Ik wil natuurlijk niet het stelen goed praten, deze jongen is 100% fout bezig, maar vanuit de winkel hadden ze het risico op stelen makkelijk kunnen verminderen.

 • Profielfoto
  ramrod

  Ik zeg 1 x hand er af en de verkoper een boete ivm uitlokking , dit ging wel erg makkelijk

 • Profielfoto
  THX-1138

  ies koeltoer

 • Profielfoto
  sanomi78

  Die jongen is primair fout, want stelen is strafbaar. Het niet goed beveiligen van spullen in een winkel is op zijn hoogst niet slim, maar niet juridisch laakbaar.

  Conclusie: stelen mag niet!

 • Profielfoto
  Bob Ross

  Wat is de fout van Xando dan? Ze hebben prima camerabeelden, een alarmsysteem (wat helaas niet werkte) en bieden je notabene als klant de gelegenheid om ongehinderd door stalen strips en dikke staalkabels een product te testen.
  Dat daar vervolgens misbruik van wordt gemaakt is dus hun eigen schuld? Volgens mij probeer je op die manier alleen je eigen gedachten of zelfs daden te legitimeren dat iets stelen normaal is wanneer de uitdaging niet al te groot is?

  Als winkelier zijnde heb je ook wel iets anders te doen dan elk half uur je (permanent gemonteerde) alarmsysteem op ieder product te testen.
  Of vind je het ook normaal om bij een supermarkt waar bijna niets beveiligd is alles mee te nemen zonder te betalen?

 • Profielfoto
  Stokking

  Ik baal een beetje dat zo’n jongen het weer voor hele groep mede Nederlanders verpest. Zie je wel heb je weer zo’n kut Maroccaan zal menigeen nu denken.

  Positief bekeken:Xando heeft hierdoor wel weer even een wakeup-call gehad en alle beveiliging gecontroleerd. Eigenlijk zouden ze het moeten oppakken alsof iemand een klacht indient. Elke klacht levert informatie op. Oke het gaat te ver om de jongen te belonen. Maar welbeschouwd zou je toch ook niet deaud met een grove resolutie ipad mini gevonden willen worden. Wat een wan product.

  Los van dit al snap ik het bestaansrecht van Xando toch ook niet helemaal, want ze zijn veel te duur en daar kom je vooral pijnlijk achter als de ‘ ik ben toch niet gek’ mediamarkt er naast zit…Bovendien weten ze gewoon niet wat er in de markt speelt.

  Getuige een simpel voorbeeld:

  Verkopen jullie ook de Adonit Jot Touch? Huh wat? Een stylus? Wat is dat dan?

  Nee die hele club moet direct inpakken en wegwezen.

  Toen er een jaar geleden ofzo een complete lading van iphones verdween uit een vliegtuig. Zei Apple dat ze er niets aan zouden hebben omdat de IMEI in combinatie met seriele nummers werden geblokkeerd. Kan dat dan nu ook niet dan? Of heeft Xando ons nodig om hun bedrijfsvoering beetje op zaken te krijgen?

  Oh ja ook voor reserve tipjes voor een bamboo-stylus ook maar beter naar de mediamarkt…veel goedkoper…( tip heb je niet van mij he?).

  Groeten Rogier

 • Profielfoto
  polansky

  1. First and for all ‘ die jongen pleegt een strafbaar feit’.

  2. Het is in Nederland verboden om voor eigen rechter te spelen, Xando en OMT begaan met het plaatsen van dit filmpje zelf dus ook een strafbaar feit.

  Gevolg is dat deze jongen, mocht hij gepakt worden waarschijnlijk gewoon wordt vrijgesproken omdat hij in het openbaar aan de schandpaal wordt genageld.

  Xando had de beelden aan justitie moeten afstaan, nu hebben ze geen zaak meer….

 • Profielfoto
  Kapotlood

  @polansky;
  Er wordt geen eigen rechter gespeeld. Er wordt gezocht naar mensen die deze persoon kennen. Als Xando met deze informatie naar de politie gaat om deze jongen te helpen oppakken is er niets aan de hand. Het wordt pas een strafbaar feit als Xando met een knokploeg zélf langs gaat bij deze dief.

 • Profielfoto
  recoiller

  @polansky: Wat is volgens jou het strafbare feit? Dit is helemaal niet strafbaar. Dus op het moment dat je beelden hebt van het plegen van een strafbaar feit en dat wordt openbaar gemaakt dan kan het strafbare feit niet meer vervolgd worden?

 • Profielfoto
  INCTRL

  Vaststelling van overmatig Marokkaanse criminaliteit heeft niets met racisme te maken maar met statistieken. ‘Racisme’ is een linkse dooddoener waar ik ondertussen kots en kotsmisselijk van word.

 • Profielfoto
  INCTRL

  1. First and for all \’ die jongen pleegt een strafbaar feit\’.

  2. Het is in Nederland verboden om voor eigen rechter te spelen, Xando en OMT begaan met het plaatsen van dit filmpje zelf dus ook een strafbaar feit.

  Gevolg is dat deze jongen, mocht hij gepakt worden waarschijnlijk gewoon wordt vrijgesproken omdat hij in het openbaar aan de schandpaal wordt genageld.

  Xando had de beelden aan justitie moeten afstaan, nu hebben ze geen zaak meer….

  Grappenmaker die het weer moet opnemen voor tuig in dit filmpje. Je naam verhult weer waar jij vandaan komt en dit zegt meer dan genoeg. Niemand speelt hier voor rechter want niemand heeft een strafvonnis uitgesproken Poolse grapjurk.

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  uitgesproken Poolse grapjurk.

  Uitgesproken stukje racist.

 • Profielfoto
  Nighthawk1973

  Wat een mooie reacties allemaal, wel een beetje hypocriet. Stelen van een iPad is dus fout. Ja dat is waar

  Beste mensen, heeft iedereen al zijn muziek, boeken, films en software die op je computer staan gekocht??
  We veroordelen heel snel anderen. Zo ken ik een bewaker van een winkelcentrum die het spuugzat is met die boeven. Later vraagt hij informatie over een e-reader voor zijn vrouw. Hij heeft 15.000 boeken gedownload en dus heeft ze genoeg om te lezen. Dit vind ik dus super! Wie is hij om over een ander te oordelen? Maar wat doen we dit graag, niet naar jezelf kijken maar naar anderen.

  En in deze maatschappij is het heel gewoon om te stelen tegenwoordig want 90% doet het wanneer er de gelegenheid er is. Denk hier maar eens over na en kijk naar jezelf!

  Helaas waar dat ik het ook niet goed vind, maar ja download muziek en films en dat is hoe je het ook ziet ook diefstal, ook al is het in Nederland niet verboden. Je download andermans werk voor noppes dus is dat fout.

  Aan Xando, helaas nog beter je spulletjes beveiligen en vaker controleren of alles nog werkt. Zit weinig marge op die iPad mini dus is die dag een dure dag.

 • Profielfoto
  recoiller

  Iedereen die tegenwoordig het woord “racist” gebruikt moet eerst eens in de spiegel kijken. Mijn algehele indruk is dat dit soort mensen verstandelijk iets behoorlijk missen.
  .
  Over de Marokkaanse criminaliteit heeft INCTRL helemaal gelijk.
  Over polansky doet INCTRL een wat kortzichtige aanname, maar door dit soort opmerkingen racistisch te noemen is de hele maatschappij verkloot.
  .
  En je mag het zeggen hoor Yggdrasil, het is vrijheid van mening.. Maar het is ook strafbaar en smaad als je het zo in een hokje wilt plaatsen..

 • Profielfoto
  recoiller

  @Nighthawk1973: je verhaal klopt niet.
  Downloaden is niet stelen en is volkomen legaal in Nederland.
  Ik geloof niet dat 90% van iedereen steelt en al was het 98% dan deed ik het zelf nog niet. Muziek in Nederland downloaden is wettelijk 100% legaal, maar jij mag natuurlijk het vermoeden hebben dat wat in dit flmpje gebeurt ook 100% legaal is..

 • Profielfoto
  recoiller

  Daarbij betalen we met zijn allen in Nederland een kapitaal aan kopieerheffingen omdat er vermoedens zijn dat je mogelijk iets illegaals zou kunnen gaan doen.
  .
  Dat kun je vergelijken met iedereen een dag in de cel zetten omdat ze een keukenmes kopen waar ze mogelijk een moord mee kunnen plegen.

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  @ recoiller

  Hou toch op man. Als je op basis van een nickname een persoon gaat beledigen en die persoon gaat linken aan een bevolkingsgroep en dat meteen op een laatdunkende manier zegt van ‘het zal wel een Pool zijn’. Dan vind ik dat inderdaad racistisch. Dan geef je impliciet te kennen dat je vindt dat alle Polen meteen ook criminelen zijn. En is dat nou niet dat ‘hokjesdenken’ waar jij over begint?

  Ik had het trouwens helemaal niet over zijn uitlatingen van de Marokkaanse criminaliteit want die kennen wij (jammer genoeg) ook in België maar louter over zijn opmerking aan Polansky.

  Daarnaast is er niets strafbaars aan wat ik zeg. Hij verliest er niets door en het kost hem ook zijn baan niet. Als je zo redeneert kan ik Jan van om de hoek ook geen dommerik meer noemen want da’s dan ook smaad!

  Ik mis daarenboven ook niets verstandelijks? Uiterst hypocriet van je, en al zeker met je woordkeuze. ‘Dit soort mensen’, alsof het om dieren gaat en ‘hokjes denken’ terwijl je iemand als mij nu ook in een hok stopt!:)

 • Profielfoto
  recoiller

  Het is hartstikke hokjes denken en kortzichtig.
  Maar de term “racist” is het excuustruus-woord van de eeuw in Nederland. Het wordt nonstop overal voor gebruikt waardoor de waarde van de term compleet verloren is gegaan. Alleen slachtoffer-denkers gebruiken het en zelden in de context waar het echt relevant is.
  .
  Ik weet dat je het niet over zijn uitlating had over de Marokkanen, ik merkte dat er bij op omdat ik vind dat hij daar een punt heeft. Maar een deel van de bevolking zal daar ook graag de term ‘racist’ aan hangen.
  .
  Iemand een dommerik noemen mag omdat dom zijn niet strafbaar is. Iemand een racist noemen is stellen dat de andere persoon strafbaar is aangezien racisme strafbaar is.
  Hoewel ik de waarde van de term ‘racist’ compleet verwaarloosd vind, zijn er groeperingen die er graag voordeel uit trekken en het woord juist meer waarde toe willen dichten. In Nederland kun je inmiddels beter een dief zijn dan een racist.
  .
  Of jij daarboven iets verstandelijk mist mag je omgeving bepalen maar in mijn beleving is dat zeker zo bij vrijwel iedereen die het woord racist te pas en te onpas gebruikt. Je mist op zijn minst een stukje relativeringsvermogen.

 • Profielfoto
  INCTRL

  uitgesproken Poolse grapjurk.

  Uitgesproken stukje racist.

  “poolse grapjurk” heeft nu opeens ook al met ‘racisme” te maken? Het wordt steeds leuker met dat links debiele stokpaardje “racisme”. Wat ben jij zelf wel niet dan joh dwaas? Ik ben een “Stukje” racist. Jij vergelijkt mij met een “Stukje papier’. Weet jij wie deze ontmenselijking ook toepasten? Jouw vrienden uit medio 1943

  Statistieken aflezen en concluderen dat een bepaalde bevolkingsgroep overal boven uit schiet heet volgens de links waanzinnigen, met een blok beton voor hun hoofd; “Racisme”… Ik hoop dat een professionele instelling jou nog bij zinnen kan brengen want jij bent echt zieker dan ziek!

  Ik vraag mij wel eens af dat Marokkanen in Nederland ALTIJD blanke autochtonen beroven, verkrachten en mishandelen (feiten). De ultieme vorm van racisme waar jij dan weer stilzwijgend over bent.

  Feiten benoemen is gelijk aan ‘racisme’ bij de debiele leeghoofden.

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Jezus zeg, neem een pilletje. Ik ben helemaal niet links. Je duwt me in dat rode hokje op basis van één uitspraak van mij. Je zou beter je woorden ook wat nauwkeuriger kiezen want je gaat tekeer als een gek. En professionele hulp heb ik niet nodig. Ik ben perfect gezond en bij zinnen. Dat kan – afgaand op jouw manier van reageren – niet van jou gezegd worden.

 • Profielfoto
  INCTRL

  Het is hartstikke hokjes denken en kortzichtig.
  Maar de term “racist” is het excuustruus-woord van de eeuw in Nederland. Het wordt nonstop overal voor gebruikt waardoor de waarde van de term compleet verloren is gegaan. Alleen slachtoffer-denkers gebruiken het en zelden in de context waar het echt relevant is.
  .

  +10000

  ‘Racisme’ is een veelgebruikt woord door links politieke gekleurde clowns die inhoudelijke uitgeluld zijn. Maar als het echt over racisme (Marokkanen die alleen maar blanke ongelovige Hollanders beroven en mishandelen) gaat dan zijn ze opeens muisstil. Ik heb nog nooit een aflevering van Opsporing Verzocht (uiterst ‘racistisch’ programma (lol) van de publieke omroep) gezien waarin een Marokkaan een Marokkaan beroofd en/of mishandeld.

 • Profielfoto
  recoiller

  De term “racisme” komt uit een tijdperk dat de minderheden zwaar in bescherming genomen moesten worden. In de basis is het nog steeds een belangrijk begrip alleen doordat het door de verkeerde mensen zo vaak en zo verkeerd wordt gebruikt is het gewoon niet meer serieus te nemen. Vraag een willekeurige agent maar eens of hij wel eens voor racist is uitgemaakt. De blanke agenten overkomt dit minimaal iedere maand. Concreet beticht je iemand met die term van crimineel en strafbaar gedrag. Vandaar mijn felle reactie.

 • Profielfoto
  AT024

  @MacTS: Ik heb ook nooit gezegd dat die jongen niet fout bezig is! Dat maak jij ervan. Ik zeg alleen als er een betere beveiliging was, door bijvoorbeeld simpel iemand voorin te plaatsen.

 • Profielfoto
  Abalone1994

  Vandaag in Venlo precies hetzelfde verhaal. We zijn hem met z’n tweeën achterna gegaan en hebben hem met goede hulp van de politie te pakken gekregen. Het lijkt om dezelfde persoon te gaan. Dus in Nijmegen kunnen ze gerust zijn. Hij zit mooi vast en wij hebben onze iPad mini (helaas met een gebroken scherm) terug. De kosten zijn gelukkig voor de rekening van onze “vriend” die dacht dat er voor hem een speciale korting van 100% zou gelden ;). Justitie zal waarschijnlijk nog even met onze collega’s van Xando contact opnemen.

 • Profielfoto
  RhB-Mikey

  Mooi! op een boot zetten en midden op zee tot zinken brengen

 • Profielfoto
  francisbacon

  Geweldig Telegraaf-niveau weer

 • Profielfoto
  maconly

  feiten en % liegen niet .

  maar zeg er maar niets van want voor je het weet ben je een racist.

  KUT VOLK.

 • Profielfoto
  sallandsebeer

  Racisme is (vaak) een moeilijk woord voor realisme.

 • Profielfoto
  polansky

  @inCNTRL

  Door te suggereren dat ik van Poolse afkomst ben en door deze groep mensen over één kam te scheren met je opmerking kan ik maar een ding concluderen.

  Ik vraag mij wel eens af dat Marokkanen in Nederland ALTIJD blanke autochtonen beroven, verkrachten en mishandelen (feiten). De ultieme vorm van racisme waar jij dan weer stilzwijgend over bent.

  en

  Grappenmaker die het weer moet opnemen voor tuig in dit filmpje. Je naam verhult weer waar jij vandaan komt en dit zegt meer dan genoeg. Niemand speelt hier voor rechter want niemand heeft een strafvonnis uitgesproken Poolse grapjurk.

  Dat je inderdaad een rascist bent die afgaat op ethologische kenmerken.
  Kortom een rascist…

 • Profielfoto
  INCTRL

  @recoiller

  Door te suggereren dat ik van Poolse afkomst ben en door deze groep mensen over één kam te scheren met je opmerking kan ik maar een ding concluderen.

  Dat je inderdaad een rascist bent die afgaat op ethologische kenmerken.
  Kortom een rascist…

  LOL dus nu is een suggestie ook opeens al een vorm van racisme? Hoever kan het niveau nog zakken? Ethologische kenmerken? LOLLLLL, hij gaat af op een Pools klinkende naam (niets meer niets minder), wat dit met ‘ethologische kenmerken’ te maken moet hebben moet je vader jouw even beter uit gaan leggen, clown. De term “racisme” is het meest verkrachtte woord door links zwakzinnigen en allochtonen die niet op een normaal realistisch niveau mee kunnen discussiëren. Het valt mij ook op dat iedereen die bij het minst geringste beginnen te schelden met termen als racisme het woord ‘racisme’ niet eens correct kunnen spellen. Deze conclusie van mij zal ook wel weer racistisch zijn…toch? Het begint nu een beetje lachwekkend te worden.

  Maar zo zie je weer. Over de Marokkaanse dief gaat de discussie niet meer, maar de discussie gaat nu over de definitie van het woord racisme. Het enige doel van links politiek correcte clowns: de focus wegnemen van het ECHTE probleem. En ze hebben dit doel nog bereikt ook helaas.

 • Profielfoto
  INCTRL

  Mooi! op een boot zetten en midden op zee tot zinken brengen

  Racist! Niet alle boten over 1 kam scheren aub!:razz:

 • Profielfoto
  polansky

  @inctrl

  Je weet dat Hitler uitgesproken RECHTSextremistisch was?
  Heeft dus niets met Links te maken. Net als dat de PVV niets met vrijheid te maken heeft…

  Oww en even terzijde:

  Strafbaar wegens smaad
  Burgers die op eigen websites foto’s publiceren van verdachten zoals van de geruchtmakende mishandeling in Eindhoven of diefstal, kunnen strafbaar zijn wegens smaad, belediging en/of laster.

  Zeker als er ‘lasterlijke en/of veroordelende’ teksten over de verdachte bij staan. Dat zeggen het Openbaar Ministerie (OM) en mr. Menno Dolman, hoofddocent Strafrecht bij de UvA.

 • Profielfoto
  INCTRL

  @Polansky

  Hi Poolse clown.

  Hitler was een links socialist. met zowel een linker vleugel als een rechter vleugel in zijn partij. Landverraders sloten zich aan bij deze partij, net als alle landverrraders die zich anno 2013 bij links landverradere partijen (weg met ons cultuur viert daar hoogtij) aanlsuiten.

  Maar het was weer heel voorspelbaar dat we als we over jullie favoriete stokpaardje ‘racisme’ uitgepraat zijn overstappen naar jullie favoriete trekpop in een politieke discusse: ADOLF HITLER.

  Maar waar ging dit artikel nu eigenlijk over? De zoveelste Marokkaan die als bevolkingsgroep hier disproportioneel de criminaliteitscijfers in Nederland vertegenwoordigen. Dit harde feit heb je niets tegen in te brengen, op ‘racisme’ en ‘hitler’ na dan.

  Strafbaar wegen smaad?

  Ga eerst eens uitvinden wat smaad precies betekend knul. Doe dit na je studie over racisme aub. Jij hebt geen idee wat smaad juridisch inhoudt. Maar dat je geen idee hebt van betekenis van woorden had je al eerder duidelijk gemaakt hier.

  Meld je aan als advocaat voor de ‘cultuurverrijker’ in dit filmpje en klaag mij en heel deze site aan wegens ‘smaad, laster en racisme’ ….ik wens je veel sterkte en succes…epische clown! Jij bent dus ook strafbaar wegens smaad want jij bestempeld iedereen die het niet met jou eens is en ongemakkelijke waarheden vertellen als een ‘RACIST’ …oeps…. #facepalm

 • Profielfoto
  polansky

  @inctrl

  Tijd dat je even terug de lesbankjes ingaat.

  Hitler was een Rechts extremist
  Lenin was een Links extremist.

  En extremisme moet ten alle tijden bestreden worden.

  Overigens zou ik als ik jou was gewoon een beetje dimmen kerel.
  Ik ga zo direct een klacht over je indienen wegens je gedrag op OMT wegens het overtreden van de huisregels –http://www.onemorething.nl/huisregels/.

 • Profielfoto
  mcloud

  Hier bij ons bij de iCentre zitten de iPods, iPhones en iPads vast met een kabel. Wanneer die kabel eruit wordt getrokken gaat het alarm af. Ook alle MacBooks en iMacs zitten vast met een kensington slot dus jatten gaat moeilijk.
  Best slechte beveiliging in deze winkel, maarja…

 • Profielfoto
  MEEUW

  Maar het blijft een verdomde strafbare slechte camera waarmee het gefilmd is.

 • Profielfoto
  Mr. Dragon

  @Joram en @Recoiler
  Polansky heeft volgens mij gelijk hoor. Een winkelier mag geen foto’s van een winkeldief op de ruit van zijn winkel plakken en het lijkt me logisch dat hij ook geen filmpjes van de dief op internet mag plaatsen.

 • Profielfoto
  mcloud

  @MEEUW
  Jij bent niets meer dan een troll. En men zegt ook wel hier op het internet “Don’t feed the trolls.” Dus mensen, negeer deze clown.

  Ga naar een fandroid forum ofzo.

 • Profielfoto
  Highlander

  Hier in Antwerpen is het ook hopeloos, men heeft het veel te ver laten komen!
  Het eerste dat die kerels uit hun mond wringen is RACIST.

  Een ding weet ik zeker, de mensen worden het gewoon beu, en dan staan alle linkse ratten met hun mond open als de verkiezingen verliezen en weten niet hoe het komt.

 • Profielfoto
  THX-1138

  INCTRL is zelfstandig ondernemer. Een heetgebakerde kennelijk. Iemand met wie je beter geen zaken kan doen. Daarnaast: zelfstandig ondernemer staat met de staat van de huidige economie voor.. verborgen werkloze.

  Ga wat doen man. Als je echt “zelfstandig ondernemer” bent, heb je helemaal geen tijd om hier een beetje de paardenlul uit te hangen.

 • Profielfoto
  MEEUW

  @MEEUW
  Jij bent niets meer dan een troll. En men zegt ook wel hier op het internet “Don\’t feed the trolls.\’\’ Dus mensen, negeer deze clown.

  Ga naar een fandroid forum ofzo.

  Dan ben ik al 5 jaar lid, maak ik een flauw grapje, wat als grap bedoeld is. Meer niet.
  En dan krijg je dit soort dingen als response…. (van een nieuw lid:) )
  .

  Ga wat doen man. Als je echt “zelfstandig ondernemer” bent, heb je helemaal geen tijd om hier een beetje de paardenlul uit te hangen.

  hahaha +1 true:) (snel weer aan werk)

 • Profielfoto
  Logan Legend

  @lolbroek
  Ik ben 100% met je eens. Ik vind dat als zulke mensen betrap of gepakt te worden gelijk een heel zwaar straf moet krijgen ongeacht zijn achtergrond. Zoals iets van 1150 uur taak straf en niet in plaats daarvan in de media iedereen over 1 kam te scheren.

  Ik vind het helemaal niet leuk, dat ik mij helemaal kapot werken en dingen kan kopen en deze persoon op zijn luie gemak een ipad van €599 meenemen.

 • Profielfoto
  recoiller

  @inctrl

  Strafbaar wegens smaad
  Burgers die op eigen websites foto’s publiceren van verdachten zoals van de geruchtmakende mishandeling in Eindhoven of diefstal, kunnen strafbaar zijn wegens smaad, belediging en/of laster.

  Zeker als er ‘lasterlijke en/of veroordelende’ teksten over de verdachte bij staan. Dat zeggen het Openbaar Ministerie (OM) en mr. Menno Dolman, hoofddocent Strafrecht bij de UvA.

  De crux zit bij “kunnen strafbaar zijn” en “lasterlijke en/of veroordelende” teksten. Zie jij een lasterlijke of veroordelende teksten van de partij die de beelden publiceert? Ik niet. In theorie kan er een zaak worden aangespannen van laster/smaad als bewezen wordt dat de verdachte persoon NIET de dader blijkt te zijn. Als de verdachte wel de dader blijkt te zijn dan is het geen smaad of laster. Zolang de veroordeling niet rond is loop je dus een risico. In dit geval kun je stellen dat dat risico verwaarloosbaar is aangezien toch met enige zekerheid vast te stellen is wat hier gebeurd.
  Het is compleet onzin om te stellen dat dergelijke publicaties de rechtsgang in de weg staan. Wat wel voor komt is dat als bewezen is dat een publieke rel en publieke veroordeling een mate van straf vertegenwoordigd, dat dat dan op de veroordeelde straf in mindering kan worden gebracht.

 • Profielfoto
  recoiller

  @Joram en @Recoiler
  Polansky heeft volgens mij gelijk hoor. Een winkelier mag geen foto\’s van een winkeldief op de ruit van zijn winkel plakken en het lijkt me logisch dat hij ook geen filmpjes van de dief op internet mag plaatsen.

  Dat mag dus wel, graag hoor ik van jou volgens welke wet dat niet zou mogen? Je moet voorzichtig zijn als je personen beticht van zaken die mogelijk niet kloppen. Mocht je iemand publiekelijk verdacht makenof veroordelen van iets wat niet waar blijkt te zijn dan zit je wel fout. Dat lijkt me hier niet aan de orde.

 • Profielfoto
  sallandsebeer

  @THX-1138 Je probeert nu het op de persoon te gooien. De discussie gaat niet over of INCTRL een goede of fijne ondernemer is of niet om zaken mee te doen, de discussie gaat over een vervelend Marokkaantje die harde cijfers weer waarmaakt en over het woordje racisme (en Linkschen).

 • Profielfoto
  recoiller

  Ik ben het wel met sallandsebeer eens..

 • Profielfoto
  INCTRL

  INCTRL is zelfstandig ondernemer. Een heetgebakerde kennelijk. Iemand met wie je beter geen zaken kan doen. Daarnaast: zelfstandig ondernemer staat met de staat van de huidige economie voor.. verborgen werkloze.

  Ga wat doen man. Als je echt “zelfstandig ondernemer” bent, heb je helemaal geen tijd om hier een beetje de paardenlul uit te hangen.

  Je had zeker niet in de gaten dat het gisteren zondag was simpel figuur? En wie ben jij om te bepalen wanneer en hoeveel tijd ik heb om hier te reageren?

  Doe je studieboeken open en leer en misschien, heel misschien wordt jij dan later ook ooit zo’n succesvolle ondernemer/ manager als ik ben. Je afgunst druipt er vanaf knul en je suggestie dat ik werkloos zou zijn (gebaseerd op 0% feiten en 100% onderbuik = typisch links weer) is hoogst waarschijnlijk een reflectie van jouw eigen benarde levenssituatie.

  Sterkte knul.

 • Profielfoto
  INCTRL

  @inctrl

  Tijd dat je even terug de lesbankjes ingaat.

  Hitler was een Rechts extremist
  Lenin was een Links extremist.

  En extremisme moet ten alle tijden bestreden worden.

  Overigens zou ik als ik jou was gewoon een beetje dimmen kerel.
  Ik ga zo direct een klacht over je indienen wegens je gedrag op OMT wegens het overtreden van de huisregels –http://www.onemorething.nl/huisregels/.

  Ach gossie onze Adolf Hitler fanboy gaat een melding maken. Ja dat krijg je met links menschen die inhoudelijk er steeds finaal uitgeluld worden. Als noodgreep grijpen ze dan naar aangifte, in welke vorm dan ook.

  Kom op mijn schoot zitten dan krijg je en koekje van me. Maar laat je Adolf Hitler pop thuis alsjeblieft enge fascist die totaal ontspoort is.

 • Profielfoto
  INCTRL

  @THX-1138 Je probeert nu het op de persoon te gooien. De discussie gaat niet over of INCTRL een goede of fijne ondernemer is of niet om zaken mee te doen, de discussie gaat over een vervelend Marokkaantje die harde cijfers weer waarmaakt en over het woordje racisme (en Linkschen).

  Grappig is het he? Van een stelende Marokkaan (het hoofdonderwerp) stappen we over naar racisme (gaap), van racisme stappen we over naar de extreem linkse trekpop Adolf Hitler (gaap) en als je laat merken dat je daar allemaal niet zo van onder de indruk bent beginnen ze persoonlijk te worden.

  Die links politiek correcte zieltjes zijn allemaal zo voorspelbaar. Rest alleen nog medelijden.

 • Profielfoto
  1984

  Xando had de beelden aan justitie moeten afstaan,.

  De media fungeren inmiddels als belangrijk hulpmiddel om daders op te sporen. Maar over de nadelige gevolgen denkt bijna niemand na. Inmiddels lijkt de schandpaalcultuur een publiekelijk geaccepteerd fenomeen.
  Maar zelfs als het inderdaad de dader is, is het moreel verwerpelijk.

 • Profielfoto
  recoiller

  De media fungeren inmiddels als belangrijk hulpmiddel om daders op te sporen. Maar over de nadelige gevolgen denkt bijna niemand na. Inmiddels lijkt de schandpaalcultuur een publiekelijk geaccepteerd fenomeen.
  Maar zelfs als het inderdaad de dader is, is het moreel verwerpelijk.

  Je mag er vanuit gaan dat Xando justitie als eerste de beelden heeft gegeven.
  Ik denk ook dat de schandpaalcultuur inmiddels publiekelijk geaccepteerd is en ik hoor bij het deel van de bevolking die daar blij mee is. Natuurlijk zijn er risico’s en moet je daar rekening mee houden, maar de morele verwerpelijkheid zit bij mij op andere vlakken.

  We leven in een maatschappij waar 98% van de moorden NIET opgelost wordt, waar de politie voor een winkeldiefstal of een autokraak eigenlijk geen aangifte meer wil aannemen omdat de kans van oplossen minder dan 1% is, duizenden criminelen lopen vrij rond omdat ons OM niet in staat is om zaken rond te krijgen door geldgebrek, duizenden andere criminelen lopen veroordeeld rond maar verkeren toch in vrijheid.

  De publieke schandpaalcultuur is schijnbaar het enige middel om nog iemand aan te kunnen spreken op wangedrag. Het is verwerpelijk dat we op een punt zijn dat criminelen banger zijn voor de schandpaal-cultuur dan voor een eventuele veroordeling die er bijna nooit komt.

  En misschien nog wel het meet verwerpelijke is dat er mensen zijn die koste wat het kost de daders wil blijven beschermen zoals 1984 in dit geval terwijl de slachtoffers er altijd bekaaid vanaf komen. Zoals 1 van de weinige goede opmerkingen van Teeven; “Het is onderdeel van het risico van het vak”.

 • Profielfoto
  MEEUW

  @recoiller Is dat niet de wereld op z’n kop? En moeten we dan niet meer doen aan de pak kans. gewoon 100 euro p.p. meer betalen (hoe vervelend het ook klinkt) om criminaliteit aan te pakken. Hoge pakkans, goede straffen en meer gevangenissen. voor onze eigen bescherming. En niet zo’n soft landje meer zijn.

  overigens verdomde slechte camera die ze hebben als bewaking. Een android toestel had nog beter kunnen filmen…

 • Profielfoto
  maconly

  Het berbertje is heel erg blij met de Nederlanders die ondanks zijn criminele gedrag zijn rechten verdedigen.

  IK vraag me af hoe die Nederlanders reageren als het berbertje in hun woning op zoek is naar hun ipad ?

  Ik ben lang geleden al gevlucht uit de buurt waar ik geboren ben omdat de berbertjes daar de boel overnamen omarmt door salonsocialisten die veelal hun brood verdienen met het knuffelen van berbertjes die in dank daarvoor op de pvda stemmen.

  Tot op het bot verwend en voor een groot deel gevuld met haat jegens alle westerlingen en gaat het verkeerd dan is de gevangenis niet zo slecht , beetje sporten, TV, halal voedsel etc etc.

  Onze overheid heeft al 40 jaar gefaald en met een bevolking die strategisch stemt kunnen ze nog wel even door met het verzwijgen van de problemen.

 • Profielfoto
  polansky

  @Inctrl én @Recoiler

  Beelden zonder toestemming op internet plaatsen is en blijft strafbaar.
  Jij wou weten waar dit stond meneer de rascist?

  http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/persberichten/2012/07/13/beelden-van-bewakingscamera-s-meer-inzetten-bij-opsporing.html

  Samenvatting:

  Pas na toestemming van justitie mogen particulieren en bedrijven hun camerabeelden verspreiden. Zo wil het kabinet het evenwicht bewaren tussen privacybelangen en de belangen van opsporing en vervolging.

  En nog een keer:
  Hitler was een extreem Rechts extremist
  Lenin was een extreem Links extremist

  Wiki artikel:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaalsocialistische_Duitse_Arbeiderspartij

  De NSDAP groeide uit tot een nationaalsocialistische partij met extreem-rechtse en extreem racistische denkbeelden met als boegbeeld Adolf Hitler. De partij kwam in 1933 in Duitsland aan de macht door verleidelijke propaganda die appelleerde aan het ressentiment onder de Duitse bevolking en door terreur tegen en intimidatie van politieke tegenstanders. Tot de eerste regeringsdaden behoorden de beknotting van de vrijheid van meningsuiting en het verbieden van andere politieke partijen.

  Alle vormen van extremisme moeten bestreden worden.

  En Recoiler voordat je nog meer niet onderbouwde onzin verspreid, bijvoorbeeld over het aantal onopgeloste moorden. Hier de feiten:
  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/78340-moorden-in-nederland-feiten-en-cijfers.html

 • Profielfoto
  Henk Jan de Bruijn

  Wat ontzettend onprofessioneel van Xando om dit te publiceren. Kennelijk hecht men weinig waarde aan privacy, geen goede partij om je eigen computer met alle data aan weg te geven dus. Ongelovelijk.

 • Profielfoto
  iSponge

  Misschien had Xando wel toestemming om de beelden te plaatsen? Er word hier nergens iets over gezegd, dus men gaat er vanuit dat ze die toestemming niet hadden en dus strafbaar bezig zouden zijn? Jammer.
  .
  Als ze die toestemming wel hebben, staan ze volledig in hun recht, als ze dat niet hadden, dan is het plaatsen van de beelden niet zo slim en kunnen er consequenties aan hangen. Zo simpel is het.
  .
  Buiten kijf staat dat deze jonge man iets steelt en daarvoor dus gepast gestraft dient te worden. De afkomst van deze persoon doet er totaal niet toe, het gaat er om wat hij gedaan heeft, meer niet.

 • Profielfoto
  farl4web

  Jammer dat deze ‘racisme’-discussie is ontstaan. Ik had het niveau van de OMT-ers wat hoger verwacht.:roll: Een dader is een dader, rood, groen, blauw of klein. Misschien dat het filmpje helpt om hem te pakken te krijgen.
  Love the power of social media!:smile:

 • Profielfoto
  1984

  Jammer dat deze \’racisme\’-discussie is ontstaan. Ik had het niveau van de OMT-ers wat hoger verwacht.:roll: Een dader is een dader, rood, groen, blauw of klein. Misschien dat het filmpje helpt om hem te pakken te krijgen.
  Love the power of social media!:smile:

  Totdat je er zelf terecht of onterecht mee te maken krijgt. Zo ken ik een meisje wat bij een programma als “opsporing gezocht”? getoond werd wegens pinfraude. (het was gewoon een Nederlands meisje waar je geen kwaad van verwacht….)
  Later bleek dat er een fout was gemaakt en dat zij er niets mee te maken had, echter dat werd ergens met kleine letters vermeld op de site. (foutje bedankt)
  Maar was inmiddels wel al veroordeeld door het publiek, Tja, lang leve de (sociale) Media.
  http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk

 • Profielfoto
  MEEUW

  Wat ontzettend onprofessioneel van Xando om dit te publiceren. Kennelijk hecht men weinig waarde aan privacy, geen goede partij om je eigen computer met alle data aan weg te geven dus. Ongelovelijk.

  Dus als je iets steel, is in nederland de privacy belangrijker dan de pakkans :)…
  Beetje raar toch?

 • Profielfoto
  maconly

  Verdiep je eens in de denkwereld van vele moslims , vele van hen zien de ongelovige en andersgelovige als het laagste van het laagste.

  Onze gevangenissen zijn voor 55% gevuld met allochtonen en dat terwijl zij een minderheid zijn.
  De in Nederland geboren kinderen van allochtonen worden aan de 45% kant meegeteld.

  Ruwe schatting meer dan 80% van de gevangenen is geen 100% autochtoon.

  Je zou er bijna een xenofobie aan over houden.

 • Profielfoto
  1984

  @maconly wel even de bronvermelding erbij plaatsen : http://www.pvv.nl/

 • Profielfoto
  recoiller

  @polanski:
  Lees je eigen stukken nog even goed. Eerste stuk gaat over wat justitie vind, niet over wat de wet voorschrijft! Wat justitie vind is wat anders dan wat juridisch juist is. Daarbij stellen ze dat er een veroordeling wordt gedaan door de partij die het publiek maakt.

  @henk jan de bruijn:
  Ik denk dat ze bij Xando een onderscheid maken tussen klanten en dieven. Er zijn er meer die dat doen.

  @iSponge:
  Hoewel ik vind dat je gelijk hebt, is het altijd zo dat je bij publicatie een risico neemt. Het beeld mag dan overduidelijk laten zien dat de persoon iets steelt, het is verstandig om daar niet iets expliciet bij te nomen. Xando zou netjes kunnen aangeven dat de op zoek zijn naar deze “klant” en dan de beelden voor zichzelf laten spreken.

  Ik ben het met farl4web eens..

  1984 geeft een goed voorbeeld van hoe het mis kan gaan als je wel de veroordeling publiekelijk doet. Als het meisje alleen als gezocht wordt aangemerkt dan is het een andere situatie. In mijn beleving wegen de situaties waar het mis gaat niet op tegen de positieve waarde. Als het mis gaat moet het wel dubbel en dwars rechtgezet worden.

  Laatste opmerking van Meeuw vat het mooi samen. Nog iets scherper; “Privacy van de verwachte dader is belangrijker dan de hulp aan het slachtoffer (vergoten pakkans).

  Er wordt gestolen, je hebt bewijs, met het bewijs is er in eens een kansje dat de dader gepakt kan worden.. Maar dat mag niet volgens sommigen van jullie. Wat is dan nut van die video’s dan? En waarom zijn er dan programma’s als Opsporing Verzocht en eerder Peter R de Vries.

 • Profielfoto
  Hydræ

  Een dader is een dader, rood, groen, blauw of klein.

  Dat zie ik toch anders, er is ook nog zoiets als een daderprofiel. Jonge jatgrage draaideurcrimineeltjes die eens hardhandig geleerd moeten worden om van andere spullen af te blijven. Zo gaat het ook in Noord-Afrika. Met een stok.

 • Profielfoto
  polansky

  @Recoiller
  Je heb de tekst op de site van het ministerie dus duidelijk niet gelezen.
  Erg knullig van je – Dan had je geweten dat het strafbaar blijft MITS er toestemming is gegeven.

  Je komt op mij over als een enge rascist en een uiterst extreem rechts mannetje – evenzo geldt dat hier ook voor MacOnly die duidelijk geen cijfers kan interpreteren, behalve de verdraaide cijfers van een dubieuze partij als de PVV.

  En ja ik weet het 1/5e van de Nederlandse bevolking staat momenteel helaas achter een mannetje met uiterst bedenkelijke denkbeelden…

  Dat is een zeer zorgzame ontwikkeling, gezien de denkbeelden die deze partij nastreeft. Beginnend met moslims, eindigend met homohaat en misschien wel vervolging van een groep mensen die hier eigenlijk niets mee te maken heeft.

  Het gezegde ‘wat een boer niet kent vreet hij niet’ gaat hierbij behoorlijk op, want ik durf te wedden dat je niet één persoon kent van een cultuur die je vreemd is, behalve de stampot spruitjescultuur van de Hollander.

 • Profielfoto
  maconly

  @maconly wel even de bronvermelding erbij plaatsen : http://www.pvv.nl/

  De genoemde percentages komen niet van de pvv site.

  Maar ik stem al jaren PVV omdat dat de minst slechte partij is.

  Dit omdat ik zo”n 150 asielzoekerscentra voor m’n werk heb bezocht ik de gevangenissen van binnen heb gezien voor m’n werk en omdat ik uitde buurt waar ik geboren ben heb verlaten omdat de allochtonen zich op geen enkele wijze hebben aangepast en de buurt om zeep hebben geholpen.

  Al dat softe gelul heb ik allemaal al gehoord de multi culti knuffelaars worden gelukkig wat zeldzamer.

 • Profielfoto
  maconly

  @Recoiller
  Je heb de tekst op de site van het ministerie dus duidelijk niet gelezen.
  Erg knullig van je – Dan had je geweten dat het strafbaar blijft MITS er toestemming is gegeven.

  Je komt op mij over als een enge rascist en een uiterst extreem rechts mannetje – evenzo geldt dat hier ook voor MacOnly die duidelijk geen cijfers kan interpreteren, behalve de verdraaide cijfers van een dubieuze partij als de PVV.

  En ja ik weet het 1/5e van de Nederlandse bevolking staat momenteel helaas achter een mannetje met uiterst bedenkelijke denkbeelden…

  Dat is een zeer zorgzame ontwikkeling, gezien de denkbeelden die deze partij nastreeft. Beginnend met moslims, eindigend met homohaat en misschien wel vervolging van een groep mensen die hier eigenlijk niets mee te maken heeft.

  Het gezegde \’wat een boer niet kent vreet hij niet\’ gaat hierbij behoorlijk op, want ik durf te wedden dat je niet één persoon kent van een cultuur die je vreemd is, behalve de stampot spruitjescultuur van de Hollander.

  Slaapverwekkend en achterhaald geluid van een landverrader.

  Ps. pom met rijst , kapsalon, barra , roti , telo en meer van dat voedsel heerlijk , vooral het Hindoestaanse eten is lekker .

  Ik heb ook vrienden onder allochtonen die wel hard werken voor hun geld en die aangekeken worden op het asociale gedrag van bepaalde groepen .

  Nou pik neem nog lekker een wijntje met je multi culti matties en kom de volgende keer weer met bruinhemden retoriek.

 • Profielfoto
  maconly

  @inctrl

  Tijd dat je even terug de lesbankjes ingaat.

  Hitler was een Rechts extremist
  Lenin was een Links extremist.

  En extremisme moet ten alle tijden bestreden worden.

  Overigens zou ik als ik jou was gewoon een beetje dimmen kerel.
  Ik ga zo direct een klacht over je indienen wegens je gedrag op OMT wegens het overtreden van de huisregels –http://www.onemorething.nl/huisregels/.

  Maar mensen als racist wegzetten kan wel .

  Hypocryt mannetje .

 • Profielfoto
  recoiller

  Ik ben het helemaal met maconly eens. Het is bijna grappig hoe ver iemand er naast kan zitten. Ik begrijp wel waarom polanski van vrijwel iedereen de wind van voren krijgt. Overigens besef ik het me dat ik van dermate veel stommiteit in 1 persoon niet ga winnen, dus polanski.. je hebt gelijk, met alles en iedereen zal voor je buigen..

 • Profielfoto
  MEEUW

  Racisme, kortzichtig,Fandroid,Grappenmaker,hypocriet,hartstikke hokjes denken,dommerik,Poolse grapjurk., Links of Rechts extremist, landverrader , Hypocryt mannetje,multi culti matties,Strafbaar wegens smaad,KUT VOLK,debiele stokpaardje,autochtonen.
  .

  Waar is ons apple geloof gebleven ?
  En als we elkaar aanspreken op deze wijze, vraag ik me af :”Hadden we maar weer de ouderwetse gezellige discussie over taalfouten.”

 • Profielfoto
  maconly

  Was het een retina ipad ?

 • Profielfoto
  polansky

  Volgens mij heb ik de wind niet van voren gekregen recoiller.
  Jij bent degene die hier rascistische en vooral de domme uitspraken doet – niet ik!:-)

 • Profielfoto
  recoiller

  @MEEUW:
  Hahaha, briljant!

  @maconly:
  Ik dacht dat het een mini was. Als dat met retina was dan is het de moeite van het stelen bijna waard;)

 • Profielfoto
  maconly

  Volgens mij heb ik de wind niet van voren gekregen recoiller.
  Jij bent degene die hier rascistische en vooral de domme uitspraken doet – niet ik!:-)

  Hou vol , maar ooit zal je levenservaring je droomwereld voorbij streven .

 • Profielfoto
  polansky

  @Maconly
  Ik denk dat ik heel wat meer levenservaring heb dan jij.

  Als je nou eens wat langer in het leven stond en wat meer open zou staan voor andere mensen en culturen beleef je een stuk meer vreugde in je leven, leer je meer over de wereld en wordt je inderdaad een beter mens.

  Daar heb je meer aan dan het adoreren van een populistische politicus, die goed is in het ophitsen van mensen, maar geen uitvoerbare oplossingen weet aan te dragen. Met kortzichtigheid bereik je weinig…

 • Profielfoto
  recoiller

  @Maconly
  Als je nou eens wat langer in het leven stond en wat meer open zou staan voor andere mensen en culturen beleef je een stuk meer vreugde in je leven, leer je meer over de wereld en wordt je inderdaad een beter mens.

  Hou wel je iPad in de gaten:angel:

 • Profielfoto
  Max_G

  (…) deze kansloze jongere brengt in werkelijkheid een iPad terug

  Hoe kom je daarbij? Bij GeenStijl wordt dat toch niet gesuggereerd?

 • Profielfoto
  Max_G

  Bij mensen worden rassen tegenwoordig niet meer onderscheiden.
  .
  Dat Marokkanen (en enkele andere bevolkingsgroepen) gestigmatiseerd worden, roepen ze meestal over zichzelf af. Statistische gegevens doen de rest. Uit de islamitische gemeenschappen hoor je ook geen tegengeluiden, laat staan dat er op enigerlei wijze corrigerend wordt opgetreden.
  .
  Overal in Europa wordt, ook door veel socialisten, erkend dat het multi-culturele ‘experiment’ volkomen mislukt is. Veel moslims houden vast aan hun tradities, taal en godsdienst. Dat heeft op zichzelf z’n charmes. Maar als een totaal andere cultuur zo substantiëel aanwezig is, gaat het een coherente samenleving in de weg staan en zelfs ontwrichtend werken.
  .
  Overheden van landen als Marokko en Turkije roepen hun buitenlandse onderdanen op tot het vasthouden van de oorspronkelijke identiteit en zien een land als NL als een provincie van hun eigen land.
  .
  Daarbij komen veel islamitische immigranten uit de armste en onontwikkeldste delen van hun landen. Ook in hun eigen land worden deze mensen vaak gezien als Tokkies. En daar moeten we hier in Europa maar gewoon mee zien te leven.
  .
  In moskeeën worden niet- en andersgelovigen niet zelden gezien en besproken als varkens en honden. NL-vrouwen zijn hoeren en homo’s moeten dood.
  .
  Hier een beetje politiek correct te gaan lopen doen is niet (meer) op z’n plaats. We zitten zo’n beetje aan de limit. Niet sussen, maar alert zijn. Aangifte doen, burgerprotest, op fora je laten horen, lawaai maken richting onze bestuurders.
  .
  Lees voor de gein eens dit artikel in de Engelse Daily mail, waarin een minister onder Blair toegeeft dat men doelbewust aan massa-immigratie heeft gedaan om het politieke landschap te ontwrichten. Is ook te lezen op een (gejatte) iPad.

 • Profielfoto
  INCTRL

  @maconly wel even de bronvermelding erbij plaatsen : http://www.pvv.nl/

  Maar natuurlijk geef de PVV maar weer de schuld van de ongemakkelijke feiten mbt al die cultuurverrijkers hier in Nederland.

  Oh oh het NSB volk hier is echt misselijkmakend af en toe.

 • Profielfoto
  maconly

  @Maconly
  Ik denk dat ik heel wat meer levenservaring heb dan jij.

  Als je nou eens wat langer in het leven stond en wat meer open zou staan voor andere mensen en culturen beleef je een stuk meer vreugde in je leven, leer je meer over de wereld en wordt je inderdaad een beter mens.

  Daar heb je meer aan dan het adoreren van een populistische politicus, die goed is in het ophitsen van mensen, maar geen uitvoerbare oplossingen weet aan te dragen. Met kortzichtigheid bereik je weinig…

  Volgens mij heb ik al aangegeven dat ik geen problemen met allochtonen als individu heb en dat ik veel met allochtonen te maken heb heerlijk eten etc maar dat neemt niet weg dat grote groepen allochtonen zich misdragen.

  Als ik bij jou te gast ben en vervolgens op je tafel gaat schijten je vrouw voor hoer uit maakt en wat van jouw eigendommen pakt , hoe reageer jij dan.

  figuren zoals jij die alles relativeren de waarheid niet onder ogen wil zien en altijd maar weer met 40 45 aan komen zijn voor een deel de oorzaak van het probleem hele groepen allochtonen die zich niet aan willen passen die de Nederlander haten en die hun wereldje aan ons op willen dringen.

  Jij bent voor mij de nsb er de landverrader die meer geeft om het gedachtegoed van de multiculti hippie dan om Nederland.

  Nou 40 jaar knuffelen heeft een verwende allochtoon opgeleverd die maar weinig dankbaarheid toont.

 • Profielfoto
  Jamie Yang

  Ophangen dat tuig