Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 31 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Google Music All Access komt naar iOS

Afgelopen woensdag zat Tim Cook in de rode stoel voor een interview tijdens de D11 Conference. Gisteren zat Sundar Pichai in diezelfde stoel, hij is bij Google verantwoordelijk voor Android, apps en Chrome. De topman maakte bekend dat Google’s antwoord op Spotify binnen enkele weken naar iOS komt.

De muziekdienst met all you can stream abonnementsmodel werd eerder deze maand door de zoekgigant aangekondigd tijdens Google I/O. Voor 10 dollar per maand kunnen gebruikers onbeperkt muziek streamen. Op basis van muziek die je eerder hebt geluisterd, biedt Google ook suggesties voor nieuwe artiesten en albums.

Intussen worden de  geruchten dat Apple’s iTunes uitgebreid gaat worden met een streaming abonnementsmodel steeds geloofwaardiger. Het succes van diensten als Spotify, Pandora en Rdio toont aan dat consumenten zo’n muziekabonnement wel zien zitten.

Google’s muziekdienst is voorlopig alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de dienst in andere landen beschikbaar zal zijn. Het is dus even afwachten wie eerder in Nederland is met zijn muziekstreamdienst; Apple of Google.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Google Music All Access komt naar iOS
Sluiten