Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 mei 2013

Eerste namen iTunes Festival bekend

Zojuist heeft Apple een aantal namen van artiesten bekend gemaakt die dit jaar op iTunes Festival zullen optreden. Het iTunes Festival is een jaarlijks terugkerend muziekevenement. De hele maand september treden ongeveer 60 artiesten in setjes van 2 op in het Roundhouse in Londen.

Apple maakte vandaag bekend dat onder andere Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson en Jessie J hun opwachting als headliners van het festival zullen maken. 

Het iTunes festival vindt zoals altijd plaats in The Roundhouse waar voorgaande jaren al grote namen als David Guetta, Linkin Park, Adele, Foo Fighters en One Direction te bewonderen waren. De zaal biedt (staan)plaats aan zo’n 3300 muziekliefhebbers.

David Guetta op het podium tijdens het iTunes Festival 2012.

Kaarten voor het iTunes Festival zijn niet te koop, inwoners van de UK kunnen ze alleen via de iTunes Festival-app winnen. In andere Europese landen zullen kaarten via Apple’s mediapartners verloot worden. Thuisblijvers hoeven ook niets te missen. Via een livestream in de app, in iTunes of op de Apple TV zijn alle optredens live te zien. Na afloop zijn alle optredens ook terug te kijken als iTunes-podcast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste namen iTunes Festival bekend
Sluiten