Eerste namen iTunes Festival bekend

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Zojuist heeft Apple een aantal namen van artiesten bekend gemaakt die dit jaar op iTunes Festival zullen optreden. Het iTunes Festival is een jaarlijks terugkerend muziekevenement. De hele maand september treden ongeveer 60 artiesten in setjes van 2 op in het Roundhouse in Londen.

Apple maakte vandaag bekend dat onder andere Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson en Jessie J hun opwachting als headliners van het festival zullen maken. 

Het iTunes festival vindt zoals altijd plaats in The Roundhouse waar voorgaande jaren al grote namen als David Guetta, Linkin Park, Adele, Foo Fighters en One Direction te bewonderen waren. De zaal biedt (staan)plaats aan zo’n 3300 muziekliefhebbers.

David Guetta op het podium tijdens het iTunes Festival 2012.
David Guetta op het podium tijdens het iTunes Festival 2012.

Kaarten voor het iTunes Festival zijn niet te koop, inwoners van de UK kunnen ze alleen via de iTunes Festival-app winnen. In andere Europese landen zullen kaarten via Apple’s mediapartners verloot worden. Thuisblijvers hoeven ook niets te missen. Via een livestream in de app, in iTunes of op de Apple TV zijn alle optredens live te zien. Na afloop zijn alle optredens ook terug te kijken als iTunes-podcast.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  koenvisser

  “Appel maakte vandaag bekend…” Echt, omt, echt?!

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Whahahahaha what a mistake to make!:lol:

 • Profielfoto
  Imade

  Nog een pluspunt voor de Apple TV… heb dus een goede aankoop gedaan:P

 • Profielfoto
  exilim

  Verleden jaar meerdere artiesten tijdens het iTunes Festival via de Apple TV bekeken en was zeker voor herhaling vatbaar, m.a.w. ik zie de agenda tegemoet!

 • Profielfoto
  JWB

  Uit het examen Nederlands van 2015, nu reeds in mijn bezit:

  …al grote namen als David Guetta, Linkin Park, Adele, Foo Fighters en One Direction…

  Geef aan welke van de grote namen er niet bij hoort. Leg ook uit waarom.