‘Apple Store Den Haag opent in december’

Door: Raymon Mens - 7 reacties

De Apple Store in Den Haag zal in december openen, dit vertellen diverse goed ingelichte bronnen aan OMT. Momenteel zou Apple bezig zijn met het selecteren van het personeel dat heeft gereageerd op de personeelsadvertenties. In juni volgt een hiring-event waar besloten wordt welke medewerkers aangenomen worden.

Momenteel is het bedrijf uit Cupertino bezig twee nieuwe Apple Stores in Nederland in te richten. Niet alleen in de Haagse Passage komt een Apple Store, ook de Haarlemse binnenstad krijgt een Apple Store. De Haagse store zal waarschijnlijk voor de feestdagen geopend zijn, de Apple Store in Haarlem is naar verluid vertraagd door archeologisch onderzoek.

Vorige week werden er houten blindplaten voor de Apple Store in Den Haag geplaatst.
Vorige week werden houten blindplaten voor de Haagse Apple Store in aanbouw geplaatst.

Een aantal weken geleden maakte een lezer van OneMoreThing.nl een aantal panorama-foto’s binnenin de toekomstige Apple Store in Den Haag. Het is momenteel niet bekend hoe ver de verbouwing gevorderd is, met een opening in december heeft Apple in ieder geval nog even tijd om de voormalige boekenwinkel om te bouwen tot Apple Store.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  karelschapie

  Kan niet wachten, hoe eerder hoe beter!

 • Profielfoto
  pim939

  Vorige week ben ik er langs gelopen en heb ik even snel naar binnen gekeken.
  Het begint er zeker al erg mooi uit te zien.

 • Profielfoto
  Krulloz

  Ik ben erg benieuwd! Ga hier zeker een keer naartoe + nu hoef ik niet naar de hoofdstad om een echte applestore te zien;)

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Is al bekend wanneer de winkel in Haarlem opent?

 • Profielfoto
  Barend Mars

  Leuk als het weer een beetje oké is maak ik er dagje Den Haag van

 • Profielfoto
  Aiko

  Toch jammer. Ik blijf het een eeuwige zonde vinden dat zo’n fraai winkelpand blijkbaar nog een keer verbouwd moet worden. Waarom kunnen ze niet gewoon van iets dat al fraai is afblijven en de boekenwinkel van Selexyz daar in rust laten zitten. Ook zo zonde van moeite en materiaal, om iets fraais om te toveren tot iets waarvan het nog maar afwachten is of het daarna nog wel een aanwinst is voor de Passage. Kalefater dan liever een vervallen gebouw op dat een verbouwing ècht nodig heeft, en ga daar dan met je computers leuren.

  Daarbij ook weinig sympathiek naar de andere computerwinkel toe die enige tientallen meters verderop zit (vanuitgaande dat er sprake is van concurrentie; niet geheel onaannemelijk).

 • Profielfoto
  Yosemite

  Het vertrek van Selexyz Verwijs uit de Passage heeft toch niet zo veel met Apple te maken. Selexyz is failliet gegaan en de nieuwe eigenaar die ook De Slegte heeft gekocht gaat alle Selexyz en De Slegte winkels samenvoegen. Ze hebben er voor gekozen om dat in Den Haag in het goedkopere pand van De Slegte te doen.