Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

‘Apple Store Den Haag opent in december’

De Apple Store in Den Haag zal in december openen, dit vertellen diverse goed ingelichte bronnen aan OMT. Momenteel zou Apple bezig zijn met het selecteren van het personeel dat heeft gereageerd op de personeelsadvertenties. In juni volgt een hiring-event waar besloten wordt welke medewerkers aangenomen worden.

Momenteel is het bedrijf uit Cupertino bezig twee nieuwe Apple Stores in Nederland in te richten. Niet alleen in de Haagse Passage komt een Apple Store, ook de Haarlemse binnenstad krijgt een Apple Store. De Haagse store zal waarschijnlijk voor de feestdagen geopend zijn, de Apple Store in Haarlem is naar verluid vertraagd door archeologisch onderzoek.

Vorige week werden houten blindplaten voor de Haagse Apple Store in aanbouw geplaatst.

Een aantal weken geleden maakte een lezer van OneMoreThing.nl een aantal panorama-foto’s binnenin de toekomstige Apple Store in Den Haag. Het is momenteel niet bekend hoe ver de verbouwing gevorderd is, met een opening in december heeft Apple in ieder geval nog even tijd om de voormalige boekenwinkel om te bouwen tot Apple Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple Store Den Haag opent in december’
Sluiten