Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 mei 2013

Apple store Berlijn opent 3 mei

Aanstaande vrijdag opent de eerste Apple Store in de hoofdstad van Duitsland, Berlijn. Bijzonder is dat de opening om 17:00 plaatsvindt. Inwoners van de stad die graag bij de opening aanwezig willen zijn, kunnen dus rustig uitslapen, boodschappen doen en dan naar de Kurf├╝rstendamm voor de opening.

De nieuwe Apple Store in Berlijn is na de openingsdag van maandag tot en met zaterdag open van 08:00 tot 20:00. In het monumentale pand zat voorheen een bioscoop, maar na een grondige verbouwing voldoet het volledig aan de wensen van Apple. Als teaser zijn voor de store een aantal displays neergezet met daarin oversized iPhone 5-modellen.

Teasers voor de Apple Store in Berlijn.

De Kurf├╝rstendamm is een van de duurste winkelstraten en ligt in het westen van van Berlijn. De Apple Store zit tegenover het Hard Rock Cafe.

Reageer op artikel:
Apple store Berlijn opent 3 mei
Sluiten