Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 2 april 2013

‘Volgende 2 iPhones onder leiding van Steve gemaakt’

Wie dacht dat het Jobs-tijdperk al voorbij was heeft het, als we San Franciso Examiner moeten geloven, bij het foute eind. De iPhone 5S en iPhone 6 zijn ontworpen in de tijd dat Jobs nog CEO was. Dat vertelde Apple-topman Michael Foulkes per ongeluk aan de officier van justitie van San Francisco, George Gascon.

De twee heren hadden een lang gesprek over het oplopend aantal diefstallen van iPhones. Cascon wilde het met de Apple-topman hebben over een zogenaamde kill-switch die in geval van diefstal, een iPhone volledig kan uitschakelen. Ondanks dat de heren het niet eens werden over dit onderwerp, zei Foulkes wel dat de volgende twee iPhones ‘van voor het tijdperk Cook’ zijn.

Het klinkt misschien gek dat Apple al in 2011 bezig was met de iPhone die in 2013 uit zal komen, toch is het niet zo ongebruikelijk. Bij de introductie van een nieuw model zijn fabrikanten vaak al enige tijd bezig met de opvolger van het net geïntroduceerde model. Als we de geruchten voor waarheid aannemen en deze lijn even doortrekken, wordt er momenteel gewerkt aan de iPhone 6S en 7. Deze iPhones zullen wel ‘100% Cook’ zijn.

Reageer op artikel:
‘Volgende 2 iPhones onder leiding van Steve gemaakt’
Sluiten