Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 april 2013

Trailer eerste Jobs-film online

Sinds vorige maand zijn er maar liefst drie films over Steve Jobs in de maak. Van twee films is de releasedatum nog onbekend, alleen de overwacht aangekondigde iSteve-film van comedywebsite Funny or Die lijkt op schema. De site kan daarmee claimen dat zij de eerste Steve Jobs film uitbrengen.

Op 15 april gaart de Jobs-film van Funny or Die in premiere. Vandaag is de trailer online verschenen. Ondanks dat de film gemaakt is door een comedy-website, is er weinig comedy in de trailer te zien.

Naast bovenstaande film, zijn er nog 2 Jobs-films in de maak. De eerste, met Ashton Kutche (Two and a Half Men, That 70’s Show) als Jobs in de hoofdrol, komt voorlopig niet in de bioscopen. Ondanks dat de film al enige tijd af is en zelfs al te zien was op het Sundance Film Festival, heeft productiemaatschappij Five Star Films Inc. besloten de release uit te stellen.

De tweede film is gebaseerd op de biografie van Walter Isaacson. Aaron Sorkin (The Social Network, The Newsroom) verzorgt het script en Sony overziet de productie. Ook voor deze film is nog geen concrete releasedatum bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trailer eerste Jobs-film online
Sluiten