Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 april 2013
Leestijd: 1 minuut

Tim Cook wederom invloedrijkste homo*

Apple CEO Tim Cook is voor het derde jaar op rij verkozen tot meest invloedrijke homo*. Het Amerikaanse Out Magazine stelde een ‘Power List’ samen met daarin de 65 meest invloedrijke LGBT’s. Vergezeld door openlijk homoseksuelen als Perez Hilton (Celebrity Blogger) en Ellen Degeneres (Talkshow-host) voert Cook de lijst aan.

De nominatie door het Gay-magazine is ieder jaar een twijfelachtige eer. Cook heeft nooit iets losgelaten over zijn seksuele voorkeur en is erg gesloten over zijn privé-leven. Relaties of liefde lijken niet van belang voor de opvolger van Steve Jobs, er is geen meneer of mevrouw Cook in beeld. We weten alleen dat de Apple CEO graag uren in de sportschool doorbrengt, een echte workaholic is en zijn universitaire footballteam door dik en dun support. Desalniettemin zegt Out Magazine genoeg aanwijzingen te hebben dat Tim Cook homoseksueel is.

Het magazine prijst Cook in zijn rol als opvolger van markante CEO Steve Jobs. Het Apple-schip blijft onder leiding van Cook stevig doorvaren. Apple werd dit jaar het meest waardevolle merk en de koers steeg tot een hoogtepunt. Ook het feit dat Cook dit jaar naast Michelle Obama mocht zitten bij State of the Union, weegt voor het magazine mee in zijn benoeming als meest invloedrijke homo*.

* De gaydar van OMT-boulevard gaat bij het zien van Cook ook af. Echter is de Apple CEO alleen ‘confirmed bachelor’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook wederom invloedrijkste homo*
Sluiten