Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 april 2013

Tickets WWDC na 2,5 minuten uitverkocht

De kaartverkoop voor ontwikkelaarsbeurs WWDC startte vandaag om 19:00. Tickets gingen voor $1599 over de virtuele toonbank. Haast was geboden, binnen 2,5 minuten waren de tickets uitverkocht. Dit is een nieuw record, vorig jaar waren de tickets binnen twee uur uitverkocht.

Een nieuw record: Binnen 2,5 min waren de tickets uitverkocht.

Het evenement zal van 10 tot en met 14 juni plaatsvinden in het Moscone West Center in San Francisco. Apple kondigde WWDC gisteren aan, voor het eerst startte de kaartverkoop niet tegelijk met de aankondiging, maar een dag later, vandaag dus.

OMT zal tijdens de WWDC aanwezig zijn en regelmatig verslag doen. Traditioneel begint Apple de WWDC met een keynote waarin nieuwe producten, diensten en software gepresenteerd worden. OMT zal met een extra uitzending van OMT LIVE verslag doen van deze keynote. Verwacht wordt dat Apple in ieder geval iOS 7 en OS X 10.9 zal aankondigen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tickets WWDC na 2,5 minuten uitverkocht
Sluiten